Brøndby-fremmarch imponerer Thomas Frank

Nyheder
søndag, 12 maj 2024 kl. 12:08
thomas frank bif
Tidligere Brøndby-træner Thomas Frank er meget imponeret over, hvordan Jesper Sørensen på kort tid har formået at forvandle Brøndby IF til et tophold i 3F Superligaen.
Thomas Frank er en travl herre, der har meget at se til i Premier League, hvor han står i spidsen for Brentford.
De seneste par måneder har London-klubben ikke præsteret, og derfor har det i høj grad handlet om overlevelse.
Denne mission er de lykkes med, og derfor har Frank naturligvis også god grund til at smile.
Han kan nemlig glæde sig over, at de for tredje sæson i træk har sikret sig overlevelse. Dermed er de også sikret en plads i Premier League i næste sæson.
Selvom han har travlt med sit job i Brentford, forsøger Frank fortsat at have en finger på pulsen i 3F Superligaen. Han har ganske vist ikke tid til at se alle kampe, men når han har et hul i kalenderen, føler han gerne med.
Derfor har han naturligvis også fulgt Brøndby IF i denne sæson, da han selv har en fortid i klubben. Og han har været svært imponeret over, hvad Jesper Sørensen har formået.
"Jesper Sørensen har virkelig gjort det godt i Brøndby. Jeg er imponeret over hans arbejde med at bringe Brøndby helt op i toppen af Superligaen," siger Thomas Frank til Bold.
"For sæsonen startede jo ikke så godt med nederlag i to af de tre første kampe."
Frank er meget imponeret over det faktum, at Sørensen har formået at få samling på sine tropper. Sideløbende har han endda etableret både solidt og holdbart koncept.
Frank var selv cheftræner i Brøndby fra 2023 til foråret 2016, hvor han pakkede kufferten og smækkede med døren. Det skete efter uoverensstemmelser med daværende klubejer Jan Bech Andersen.
Det hele kulminerede, da Brentford-træneren fandt ud af, at Bech Andersen havde skrevet kritiske indlæg på et Brøndby-forum. Han havde gjort det under dække af sin søn Oscars navn.