Brøndby-helt havde tricks på drikkedunken

Nyheder
onsdag, 12 juni 2024 kl. 10:52
u17 broendby if
Mamadou Jalloh blev den store helt med tre reddede forsøg fra 11-meter pletten, da Brøndby for andet år i træk vandt pokalen for U17-hold.
Akkurat som det var tilfældet året forinden, så skulle Brøndbys U17 hold tirsdag aften forsøge at vinde pokalturneringen i en finale mod Lyngby. Og det blev næsten et deja vu, da finalen også denne gang skulle afgøres på straffe.
Efter 2-2 i ordinær tid var der lagt op til et drama fra pletten, men det nåede aldrig for alvor at blive neglebidende, for Brøndbys målmand Mamadou Jalloh tog nemlig de første tre spark fra Lyngbys skyttere, og da Brøndbys tre første sparkere alle scorede, så var den finale afgjort.
Efter kampen fortalte holdets træner, Viktor Kynde, til 3point, at det bestemt ikke var nogen tilfældighed, at Mamadou Jalloh var så dygtig på stregen.
- Det var en fantastisk præstation af Jalloh i straffesparkskonkurrencen, og det bedste er, at det faktisk slet ikke var et udslag af held. Vores målmandstræner Emil AT havde forberedt sig med Jalloh på deres sparkere, og vi vidste, hvor de ville sparke - og de ramte rigtigt. Alle Lyngbys spark var noteret på Jallohs drikkedunk, og det er vildt dygtigt af både Jalloh og Emil. Så det var den gode forberedelse sammen med Jallohs ekstreme atletiske evner, der gør, at han redder tre ud af tre.
Generelt var træneren fuld af lovord til sin unge målmand, der meget vel kan gå en stor fremtid i møde og fortsætte den fornemme målmands tradition der har været på Vestegnen, og som ser ud til at fortsætte med købet af Patrick Pentz.
- Jalloh er en fantastisk dreng, og han har været, som du siger, en fantastisk tilføjelse til Masterclass. Han smitter alle med sin glæde og sin måde at være på. Han er en dreng som, positivt, fylder rigtig meget. Han er vildt atletisk, han har en enorm springstyrke, hurtige retningsskift og fødder, han er stærk, super reflekser, og så er han virkelig dygtig med fødderne, så vi altid har en ekstra markspiller i opspillet. Han er en risikovillig keeper, som vi også ser i dag, hvor han kommer langt ud og får et gult kort, og det er jo også det med at være ungdomsspiller. Men alt i alt en virkelig dygtig målmand og en helt fantastisk dreng.