Brøndby henter ungt talent fra fyn

Nyheder
onsdag, 29 maj 2024 kl. 13:25
julius sonnenborg
Julius Sonnenborg skifter Marienlyst ud med Brøndby IF, og han skal fremover indgå som en del af Brøndbys U17-hold.
For nylig var sportsdirektør Carsten V. Jensen ude at slå fast, at ambitionen for Brøndby var at komme styrket ud af det kommende transfervindue, selvom man eventuelt kan risikere at skulle sige farvel til nogle af holdets største profiler, hvis der kommer store tilbud på dem
Der skal med andre ord handles ind til førsteholdet, for at Brøndby også i den kommende sæson kan forblive konkurrencedygtige.
For at sikre, at Brøndby også fortsætter med at kunne levere unge spillere fra Masterclass og op til førsteholdet, er det også vigtigt, at klubben fortsætter med at investere i ungdommen.
Og netop det har klubben fra Vestegnen nu været ude at gøre, da de har hentet den blot 15-årige Julius Sonnenborg, der skifter fra Marienlyst, hvor han senest har spillet.
Julius Sonnenborg, der primært gør sig på midtbanen, beskriver over for 3point sig selv som en dygtig spiller rent teknisk og med et godt blik for sine medspillere, og så kan han sparke med begge ben.
Det er en ung mand, der glæder sig til den udfordring, der venter ham i Brøndby, når han fra sommer af skifter rammerne på fyn ud med en tilværelse på Vestegnen
- Jeg skifter til Brøndby, fordi det er en af de største klubber, man kan komme til, og fordi jeg mener at jeg kan udvikle mig som spiller. På grund af den plan, der er lagt for mig, og den måde, Brøndby arbejder på, føler jeg, at det er det rigtige for mig at tage næste skridt.
- Det bliver en meget stor oplevelse og samtidig en meget stor omvæltning, men jeg glæder mig virkelig meget og jeg ser frem til at spille for Brøndby, slutter han.