Brøndby kan risikere at møde Tromsø og Wisla Kraków i Conference League

Nyheder
onsdag, 19 juni 2024 kl. 12:00
conference league trofae
UEFA har nu inddelt holdene til 2. kvalrunde i Conference League i forskellige grupper, og det betyder, at Brøndby kan møde blandt andet polsk og norsk modstand.
Klokken 14.00 onsdag får vi endelig svar på, hvem Brøndby skal møde i 2. kvalrunde til Conference League, men allerede her til morgen er vi kommet lidt tættere på et svar, da UEFA har inddelt holdene i forskellige grupper.
Brøndby IF er takket være sine koefficientpoint seedet til 2. kvalrunde, og det betyder, at holdet fra Vestegnen kan trække et useedet hold.
Der var i alt 41 af slagsen at vælge imellem, men efter UEFA har inddelt holdene i små forskellige grupper, er vi nu nede på otte hold.
Og det må siges at være hold af en noget forskellig størrelse og sværhedsgrad. Umiddelbart virker norske Tromsø og polske Wisla Krakóv til at være de to sværeste hold at rende ind i, mens man man rette kan formode, at Brøndby over to kampe kan sende eksempelvis Bala Town, St Patrick's Athletic eller Vikingur ud af turneringen.
Kampene i 2. kvalifikationsrunde spilles den 25. juli og 1. august. Skulle Brøndby gå videre, så venter der to kampe i 3. kval runde, der afvikles den 8. og 15. august. Lykkes det også at komme sejrrigt ud af disse kampe, venter to afgørende kampe i playoff runden, som spilles den 22. - 29. august.
Først herefter skal der tages hul på puljespillet i Conference League, der begynder i oktober måned. Finalen, hvis man da tør drømme så langt, spilles den 28. maj på Stadion Wrocław i Wroclaw, Polen.
Her er holdene, som Brøndby kan trække i 2. kvalrunde til Conference League
Tromsø IL (NOR)
Bala Town FC (WAL) - Paide Linnameeskond (EST)
Víkingur (FRO) - FK Liepaja (LVA)
St Patrick's Athletic (IRL)
KF Llapi 1932 (KOS) - Wisła Kraków (POL)