Carsten V. Jensen er stolt over trænertransfer

Nyheder
mandag, 27 maj 2024 kl. 19:37
carsten v jensen bif
Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, udtrykker stor stolthed over klubbens seneste trænertransfer, hvor U19-træneren Menno van Dam skifter til AaB som cheftræner.
Denne transfer markerer endnu en succes for Brøndby Masterclass, der kontinuerligt formår at udvikle talentfulde trænere til større roller i andre klubber.
Menno van Dam har haft en imponerende karriere i Brøndby Masterclass, hvor han startede som træner for U17-holdet og senere avancerede til U19-holdet. Under hans ledelse har U17-holdet vundet en double-titel, og U19-holdet har haft en bemærkelsesværdig sæson.
"Menno har taget nogle rigtig gode skridt og udviklet sig som træner hos os," udtaler Carsten V. Jensen ifølge Brøndbys hjemmeside.
Van Dam har altid haft ambitioner om at blive cheftræner, og skiftet til AaB giver ham nu muligheden for at realisere denne drøm.
Brøndby er ikke kun stolt af Van Dams personlige succes, men ser også hans udvikling som et bevis på styrken i deres træningsmiljø. Jensen påpeger, at Brøndby gentagne gange har set deres unge, talentfulde trænere skifte til betydningsfulde roller i andre Superliga-klubber.
"Vi er stolte af, at vi kan sende vores U19-træner, Menno van Dam, til AaB som deres nye cheftræner," siger Jensen.
Hos Brøndby har man en filosofi om at støtte og udvikle både spillere og trænere, og Van Dams karriere er et klart eksempel på dette.
Hans rejse fra U17 til U19 og nu til cheftræner i AaB vidner om en succesfuld udviklingsproces, som klubben kan være stolte af.
"Menno har aldrig lagt skjul på, at hans drøm er at prøve kræfter med cheftrænerrollen, og denne mulighed vil vi ikke stå i vejen for," afslutter Carsten V. Jensen, idet han ønsker Van Dam stort held og lykke i hans nye rolle.
Denne transfer fremhæver Brøndbys evne til at producere topkvalificerede trænere, der er klar til at tage næste skridt i deres karriere.
Det er en sejr for både Menno van Dam og Brøndby Masterclass, som fortsætter med at være en central aktør i udviklingen af dansk fodboldtalent, både på og uden for banen.