Menno van Dam solgt til Aab

Nyheder
lørdag, 25 maj 2024 kl. 14:39
menno van dam broendby u19 masterclass
Brøndby har solgt deres U19-træner til AaB.
Den nordjyske klub har fundet deres nye cheftræner i hollænderen Menno van Dam, der har haft en fremtrædende rolle som ungdomstræner i Brøndby.
AaB er netop er rykket op i Superligaen og har valgt at købe van Dam fri fra Brøndby, ifølge Tipsbladet.
Van Dam kom til Brøndby i sommeren 2022 som træner for U17-holdet og blev sidste år forfremmet til U19-træner.
Selvom han havde kontrakt med Brøndby for yderligere et år, har AaB nu sikret sig hans tjenester som cheftræner. Det sker efter, at deres tidligere cheftræner, Oscar Hiljemark, er rejst til Elfsborg.
Van Dam blev allerede den 18. april sat i forbindelse med jobbet i AaB, da Bifsupporters rapporterede, at hollænderen var klubbens førsteprioritet. Nu er der altså kommet en officiel bekræftelse på, at parterne har fundet enighed om handlen.
40-årige Menno van Dam har på kort tid gjort sig bemærket i dansk fodbold, siden han ankom til Brøndby.
Hans evner og indsats som ungdomstræner har været med til at udvikle og forme klubbens unge talenter. Hans forfremmelse til U19-træner sidste år vidner om hans kompetencer og anerkendelse i klubben.
Det bliver spændende at se, hvordan han vil anvende sine færdigheder og erfaringer som cheftræner for AaB i Superligaen.
Denne overgang markerer et nyt kapitel for både van Dam og AaB.
For Brøndby betyder det at sige farvel til en dygtig træner, mens AaB kan se frem til at drage fordel af van Dams erfaring og lederskab, når de går ind i deres første sæson i Superligaen efter oprykningen.
Det er klart, at forventningerne er høje, og både fans og klubber vil følge nøje med i, hvordan dette skifte udvikler sig.