Daniel Wass er klar til ny lang kontrakt

Nyheder
torsdag, 27 juni 2024 kl. 10:42
daniel wass
Selvom Daniel Wass er blevet 35 år og kun har et år tilbage af kontrakten med Brøndby, så lægger han ikke skjul på, at han meget gerne vil forlænge for flere år.
For to år siden vendte Daniel Wass hjem til Brøndby efter en flot udenlands karriere, der blandt andet tog ham forbi Valencia, Celta Vigo og Atlético Madrid i Spanien, ligesom han også nåede at stifte bekendtskab med både fransk og portugisisk fodbold.
I de to sæsoner på Vestegnen har Daniel Wass været en kæmpe profil for Brøndby, og i den forgangne sæson blev han også kåret som Superligaens tredjebedste spiller i en kåring foretaget af Spillerforeningen, hvor holdkammerat Nicolai Vallys løb med hæderen.
Dåbsattesten siger, at han efterhånden er blevet 35 år, og da han kun har et enkelt år tilbage af kontrakten med Brøndby, så kunne det måske få nogen til at spekulere i, om Daniel Wass skulle være i gang med sin sidste sæson i professionel fodbold.
Men det ser ikke sådan ud, for da han blev spurgt ind til sin fremtid af bold, var svaret klart.
- Jeg vil gerne blive i flere år, og det kommer nok heller ikke som noget chok for nogen, så det kan godt være, at der skal tages hul på den (kontraktforhandlingerne, red) snart.
Som han også gjorde opmærksom på i interviewet, så er der endnu ikke indledt nogle kontraktforhandlinger, men med de præstationer han har leveret for Brøndby i de seneste par år, og den status han også besidder, så ville det være mærkeligt, hvis ikke også klubben kunne se en stor interesse i at beholde den dygtige midtbanespiller i folden i flere år fremover.
I den seneste sæson fik Daniel Wass spilletid i 31 ud af 32 kampe. Det var kun en kamp mod Viborg i grundspillet, som han glippede grundet karantæne.