Daniel Wass inden topbrag: Vi kommer ikke til at leve med noget

Nyheder
fredag, 03 maj 2024 kl. 15:48
daniel wass bif broendby
På søndag er der topkamp på ​​MCH Arena, når FC Midtjylland byder velkommen til Brøndby IF. Det kan vise sig at blive en kamp, der bliver afgørende for mesterskabet.
Både BIF og FCM er fortsat med i kampen om guldet i 3F Superligaen. Derfor kan det vise sig at blive afgørende, når de to tophold tørner sammen på søndag.
Formår Brøndby at forlade MCH Arena med tre point i bagagen, vil det forbedre deres chancer for at vinde titlen gevaldigt. Derfor er det naturligvis også målet for Jespers Sørensens tropper, at de skal besejre Midtjylland.
Forud for opgøret har Daniel Wass understreget, at Brøndby-mandskabet ikke rejser til Herning for mindre end alle tre point. Dermed slår han også fast, at de ikke vil nøjes med et uafgjort resultat.
"Vi kommer for at få de tre point, som vi har gjort de sidste to gange, vi har været derovre," siger han ifølge Campo.
Wass understreger, at de ikke kan leve med et enkelt point. Hvis de ikke får alle tre point med, er der en risiko for at blive overhalet i den samlede stilling.
"Vi kommer ikke til at leve med noget. Så kommer der nogle andre hold bagfra. Det skal vi ikke tage os af. Vi skal koncentrere os om os selv, og vi skal ikke spille for noget uafgjort resultat," fortæller Wass til den fremmødte presse ved torsdagens træning.
Den 34-årige tidligere Valencia-spiller slår fast, at søndagens kamp ikke er den eneste kamp, der er afgørende for guldkampen i 3F Superligaen. Han er derimod overbevist om, at alle fem resterende kampe får betydning.
Aktuelt ligger Brøndby på 1.-pladsen i Superligaen, hvor de har fire point ned til henholdsvis FC København og FC Midtjylland.