Daniel Wass og Andreas Maxsø redder klub fra konkurs

Nyheder
onsdag, 08 maj 2024 kl. 21:43
daniel wass bif
Både Daniel Wass og Andreas Maxsø har været med til at redde en klub fra konkurs.
Det er ikke mere end et par måneder siden, at en af de mest traditionsrige klubber i dansk ishockey var på randen af konkurs. I dag ser det dog helt anderledes ud.
I starten var det gavmilde sponsorer og fans, der stod for at redde klubben. Men nu er der nyheder, der gør, at Rødovre Mighty Bulls igen tør at sigte mod den absolutte top. En række nye personer er nemlig trådt ind i både ejerkredsen og ledelsen.
Onsdag er det blevet offentliggjort, at Rødovre Mighty Bulls har fået en ny ejerkreds, der i alt består af syv personer. En af dem, der har været med til at redde klubben, er Brøndby-rigmanden Jan Bech Andersen.
Ifølge Sjællandske Nyheder er han dog ikke ene om at være med til at redde klubben. Han har nemlig fået selskab af to fodboldspillere, der begge har fået deres opvækst på Vestegnen. Her er der tale om Daniel Wass og Andreas Maxsø.
Naturligvis er det ikke kun fodboldfolk, der kommer til at udgøre den nye ejerkreds. Der er nemlig også gjort plads til Lars Eller, der i 2018 blev hyldet i hjembyen efter sejren i Stanley Cup, da han også spytter penge i kassen.
Ydermere fortsætter den lokale erhvervsmand Jesper Andreasen, som er tidligere direktør og nuværende bestyrelsesformand for Rødovre Centrum, som ejer i klubben. Helt konkret består den nye ejerkreds i Rødovre Mighty Bulls af disse personer:
  • Jesper Andreasen, bestyrelsesformand i A/S Rødovre Centrum
  • Danny Longhi Andreasen, bestyrelsesmedlem i A/S Rødovre Centrum
  • Lars Eller, en af Danmarks mest succesfulde ishockeyspillere
  • Andreas Beyer Maxsø, fodboldspiller med fortid i Brøndby IF
  • Daniel Wass, fodboldspiller i Brøndby IF
  • Peter Tömörkényi, ejer af APJ EL-ANLÆG A/S
  • Jan Bech Andersen, bestyrelsesformand i Brøndby IF
Ifølge Sjællandske Nyheders oplysninger får alle syv nye ejere lige stor andele i ishockeyklubben.