Det bliver dyrere at se Brøndby i den kommende sæson

Nyheder
tirsdag, 28 maj 2024 kl. 13:32
broendby supporters
TV2 Play hæver prisen for deres sportspakke forud for den kommende sæson.
I mange år har Viasat og Discovery fordelt tv-rettighederne til Superligaen mellem sig, men fra den kommende sæson er det TV2, der sammen med Viaplay har rettighederne til fodbold fra landets bedste række.
Så vil du være sikker på at kunne se alle Brøndbys kampe i den kommende sæson, så skal du have anskaffet dig et TV2 Play abonnement.
Indtil nu har prisen for den pakke hos TV2, der hedder 'Favorit + Sport med reklamer’, været sat til 189 kroner om måneden.
Men i en mail, der er blevet sendt ud til abonnementerne hos TV Play, skriver de nu, at prisen fremover vil være 219 kroner om måneden, og at den prisstigning hovedsageligt skyldes Superligarettighederne.
- Vi vil gerne fortsat være en af danskernes foretrukne streamingtjenester. Derfor styrker vi hele tiden vores indhold inden for underholdning, reality, fiktion, dokumentar og aktualitet. Vi har også løbende fokus på at kunne tilbyde de største og mest populære sportsbegivenheder. Blandt andet har vi sikret os rettigheder til Superligaen, der vil give adgang til nyt indhold i din pakke.
Det kan altså blive en halvdyr fornøjelse, hvis man gerne vil følge Brøndby uge efter uge, og ikke selv har mulighed for at komme på stadion hver gang.
For udover et abonnement til Viaplay og TV2 Play, så kræver det også Disney + login for at kunne følge de blå-gules færd i Europa i den kommende sæson.
Det er streaming giganten, der har sikret sig adgang til Conference League, der er den turnering, som Brøndby skal forsøge at kvalificere sig til, da det kun er den danske mester, der får lov til at prøve kræfter med kvalifikationen til Champions League.
Et abonnement til Disney + ligger lige nu på 49 kroner, og Disney meldte ud i forbindelse med offentliggørelse af rettighederne, der også inkluderer Europa League, at der ikke bliver pillet ved den pris trods det, at de nu også har sikret sig rettighederne til flere af de danske klubbers kampe i Europa.