Flot hyldest til Thomas Mikkelsen før Danmarks åbningskamp ved EM

Nyheder
mandag, 17 juni 2024 kl. 11:17
thomas mikkelsen
Brøndby-målmanden havde taget turen til Stuttgart for at støtte det danske landshold, og han blev hyldet af flere rød-hvide fans i fanzonen før kampen.
Der har været rigtig god stemning i Stuttgart de seneste dage, hvor Danmark søndag spillede sin første kamp ved dette års EM-slutrunde. I hvert fald før og under kampen, mens det ganske givet var lidt mere afdæmpet, efter det kun blevet til 1-1 mod Slovenien i åbningskampen.
På de sociale medier har man i dagene op til kampen kunne se utallige videoer florere med flere tusinde rød-hvide fans, men særligt en af disse videoer har fået lidt ekstra opmærksomhed.
For midt i en fanzone i Stuttgart spottede et par danske roligans en ikke helt almindelig dansk landsholdsfan. Der var nemlig tale om Brøndbys målmand Thomas Mikkelsen, og han skulle naturligvis også hyldes.
Thomas Mikkelsen nyder lige nu og her et par dages ferie, inden det for alvor går løs igen med forberedelserne til den kommende sæson, der sparkes i gang om en måneds tid.
Der var blevet spekuleret i, om den 40-årige målmand kunne finde på at lægge støvlerne på hylden efter denne sæson, men han valgte at forlænge kontrakten for yderligere et år, og det skyldes ikke mindst Brøndbys utrolige fans, som han roste i forbindelse med sin kontraktforlængelse.
- De betyder alt. Hvis ikke de kunne lide en, så havde de nok ikke stået 5.000 mand og sunget på mit navn. Det betyder alt. Helt ærligt, det er ikke for at smøre noget på, men det er faktisk derfor, at jeg gider træne syv gange om ugen. Det er for at komme ind og spille foran dem. For det giver bare noget, og det er så fedt at spille på Brøndby Stadion.
Får Thomas Mikkelsen spilletid i den kommende sæson, vil han komme i top 3 over de ældste spillere nogensinde til at optræde i Superligaen.
Men han skal tage et par sæsoner mere, hvis han på sigt vil snuppe rekorden fra den tidligere Næstved-målmand John Hansen, der var hele 45 år og 164 dage i en kamp tilbage i 1994.