Thomas Mikkelsen: Vil hellere have 20.000 om måneden og fast spilletid

Nyheder
fredag, 07 juni 2024 kl. 12:56
thomas mikkelsen
Målmanden storroser Brøndbys fans og udpeger dem som primære årsag til, at han fortsat i en alder af 40 år har motivationer til at spille fodbold.
Det er ikke så lang tid siden, at Thomas Mikkelsen satte sin signatur på en kontraktforlængelse med Brøndby IF, der holder ham i klubben i yderligere et år.
For en mand der fylder 41 år i august og som ganske givet igen er udset en rolle som reservemålmand i den kommende sæson, kan det udefra måske virke lidt besynderligt, at han fortsætter sin fodboldkarriere.
Men i et interview med Brøndbylyd åbner han lidt op om motivationen, og ikke mindst hvilken rolle, som Brøndbys fans spiller for den populære målmand.
- De betyder alt. Hvis ikke de kunne lide en, så havde de nok ikke stået 5.000 mand og sunget på mit navn. Det betyder alt. Helt ærligt, det er ikke for at smøre noget på, men det er faktisk derfor, at jeg gider træne syv gange om ugen. Det er for at komme ind og spille foran dem. For det giver bare noget, og det er så fedt at spille på Brøndby Stadion.
Thomas Mikkelsen fik faktisk den første håndfuld kampe i den forgangne sæson, da Brøndbys målmandssituation i begyndelsen var uafklaret.
Så kom Patrick Pentz ind og satte sig solidt på posten mellem stængerne, og det er den chance, som Thomas Mikkelsen igen jagter.
For selvom målmandshierarkiet kan virke mejslet i sten, så vil Thomas Mikkelsen gøre alt for igen at komme til at spille foran Brøndbys fans.
- En 40-årig mand burde bare være tilfreds med at få en god løn og spille i Brøndby, men jeg kan love dig for, at jeg hellere vil have 20.000 om måneden og spille fast hver weekend. Jeg elsker at spille fodbold, og det er det jeg kæmper for hverdag.
Måske går Thomas Mikkelsens ønske i opfyldelse, da Brøndby som situationen er nu endnu ikke har en førstemålmand på plads til den kommende sæson.
Håbet er stadig, at man kan købe Patrick Pentz fri af Leverkusen, og ellers er klubben også på rygtebørsen blevet sat i forbindelse med Vejles Nathan Trott.