Fodboldekspert om Brøndby-kampprogram: 'De har det bedste program med afstand'

Nyheder
fredag, 10 maj 2024 kl. 10:15
broendby if vinder spillere hold
Mikkel Bischoff har taget et kig på Brøndby IF's kampprogram for de sidste runder af 3F Superligaen.
Han vurderer, at de blå-gule kan glæde sig over at have det bedste kampprogram.
Søndag skal Brøndby IF være klar til at spille på højt niveau, da de får besøg af FC København på Brøndby Stadion. Det er sæsonens sidste derby, hvorfor der naturligvis er lagt i ovnen til en drama- og spændingsfyldt kamp.
At der tilmed også er tre vigtige point at spille om til topstriden i 3F Superligaen, gør kun, at der er endnu mere spænding forud for opgøret.
Efter opgøret mod FC København, er det FC Nordsjælland, der står for skud for holdet fra Vestegnen. Sæsonen bliver rundet af med først en udebanekamp mod Silkeborg IF, hvorefter de får besøg af AGF på Brøndby Stadion.
Og hvis man spørger Mikkel Bischoff, så er der god grund til at glæde sig over dette kampprogram. I hvert fald vurderer han, at det er klubben fra Vestegnen, der har det bedste program for de sidste runder af sæsonen.
"Det ser rigtig godt ud. Det må vi sige. Brøndby har det bedste program. De har tre hjemmekampe, de har Silkeborg og AGF i de to sidste. Silkeborg og AGF er gået på sommerferie, tænker jeg. Alt deres fokus vil være på pokalfinalen og derefter er der ikke så meget mere i det," siger Bischoff til Eurosport.
Han mener, at spillerne for de respektive klubber ikke længere har en motivation til at gøre det godt, da de ikke har noget at spille for.
"De har ikke engang den motivation, som de - ikke rigtigt har vist - havde op til pokalfinalen. De skal stadig holde sig i gang, og der er måske stadig nogen, der skal vise, at de skal spille pokalfinalen. De skal stadig have godt momentum og gode præstationer for at kunne bære det ind i en pokalfinale. På bagkant af det, tror jeg, at de får det svært. Så Brøndby har med afstand det bedste program."