Se listen: Flere Brøndby-profiler tæt på kontraktudløb

Nyheder
fredag, 03 maj 2024 kl. 10:30
patrick pentz josip radosevic broendby bif
Brøndby kan ende med at tage afsked med flere spillere til sommer, da deres kontrakter står til at udløbe efter sæsonen.
3F Superliga-sæsonen nærmer sig sin afslutning. Det betyder dog ikke, at arbejdet slutter for klubberne. Det markerer nemlig også åbningen på transfervinduet, hvor de skal forsøge at forstærke sig til den kommende sæson.
Der er stadig fem runder tilbage af 3F Superligaens 2023/24-sæson. Derfor er der stadig en masse dansk fodbold at se frem til. Men når sæsonen går på hæld, skal flere klubber koncentrere sig om spillere med kontraktudløb.
Klubberne får ikke meget tid til at holde fri mellem sæsonafslutningen og åbningen af transfervinduet. Faktisk er der kun et hul på tre uger, hvorfor flere danske klubber kan få travlt.
Først og fremmest er der en klar forventning om, at flere klubber vil forsøge at styrke deres trup. Hertil er der også en række spillere i hver af Superliga-klubberne, der kan være på vej væk, da de enten har kontraktudløb eller en lejeaftale, der ophører.
I Brøndby IF er det også noget, de er nødt til at have fokus på, da både Thomas Mikkelsen og Patrick Pentz har kontraktudløb til sommer.
Derfor er det tydeligt at se, at det er målmandsposten, der kommer til at være i fokus for Vestegnsklubben denne sommer. Tidligere har flere danske medier rapporteret, at deres førsteprioritet er at beholde Pentz.
Han har i denne sæson været lejet i Bayer Leverkusen, hvor den 27-årige målmand har kontraktudløb i 2025. Derfor er det ikke usandsynligt, at den tyske storklub vil forsøge at afhænde ham til sommer. Her kan Brøndby angiveligt forsøge sig med et køb.
Desuden oplyser Bold, at Kevin Mensah nærmer sig kontraktudløb. Den 32-årige forsvarer, der skiftede fra Esbjerg til Brøndby i 2017, har nemlig kontraktudløb i december i år.