Forsvarsspiller skal tilbage til Brøndby

Transfernyt
mandag, 03 juni 2024 kl. 21:36
justin che bif broendby if
Brøndby sikrede i sommeren 2023 underskriften fra den amerikanske højre back Justin Che.
Nu må klubben byde den unge forsvarsspiller velkommen tilbage efter et års lejeophold hos ADO Den Haag.
Che nåede aldrig at debutere på Vestegnen, inden han blev sendt videre til den hollandske klub for at få spilletid og erfaring.
Efter en sæson i Holland vender Justin Che tilbage til Brøndby IF.
ADO Den Haag, som spiller i Eerste Divisie, Holland's næstbedste række, har på deres hjemmeside bekræftet afgangen af Che sammen med 14 andre spillere.
I sin tid hos ADO Den Haag fik Che 21 optrædener og leverede to assister. Dog blev hans sæson forkortet, da han i april pådrog sig en knæskade, der tvang ham ud resten af foråret.
Omfanget af knæskaden er endnu ikke klart, og det er derfor uvist, om Justin Che vil være klar til at deltage i Brøndby IF’s kampe i efteråret.
Skadens alvorlighed og rehabiliteringens forløb vil afgøre, hvornår han kan vende tilbage på banen.
Justin Che har en kontrakt med Brøndby IF, der løber til sommeren 2026. Da han blev præsenteret som ny spiller for klubben, blev han mødt med positive udtalelser fra klubbens sportsdirektør, Carsten V. Jensen.
Jensen beskrev Che som "en ung og meget talentfuld back, som allerede har prøvet kræfter med tysk fodbold og Bundesligaen. Med det talent og den skoling, Justin har fået, kan vi sammen få det forløst, og så tror vi på, at Justin kan komme til at spille en stor rolle hos os."
I Brøndby IF's trup findes der allerede flere spillere til positionen som højre wingback, herunder Sean Klaiber, Sebastian Sebulonsen og Kevin Mensah.
Det bliver derfor interessant at se, hvordan Justin Che vil blive integreret i holdet, og hvilken rolle han vil få i den kommende sæson.
Med et spændende potentiale og en kontrakt, der løber flere år frem, er der store forventninger til, at Justin Che kan udvikle sig yderligere og bidrage til Brøndby IF’s ambitioner.