Frederik Alves: Det giver gåsehud

Nyheder
torsdag, 30 maj 2024 kl. 12:57
frederik alves broendby
Frederik Alves har siddet ude i hele foråret, og det har taget hårdt på forsvarsspilleren, der dog endelig er ved at være klar igen.
I efteråret så det ud til, at dette skulle være Frederik Alves’ sæson. Den 24-årige forsvarsspiller spillede fast for de blå-gule og var en vigtig bestanddel af det hold, der efter en lidt svær start med to nederlag i de første tre kampe spillede sig helt op i toppen af tabellen.
I hjemmekampen mod Hvidovre i begyndelsen af december kom han endda på måltavlen i en sikker 4-0-sejr.
Men herfra gik alt galt. Problemer i akillessenen, der senere førte til betændelse, betød, at han glippede hele foråret og i marts måned måtte under kniven for at få løst problemet.
Men nu lysner det endelig for Alves, som han skriver i et opslag på sin Instagram-profil:
- Personligt har denne sæson været den bedste og værste i min karriere. Et efterår fyldt med stolthed, håb, glæde, passion og vilje. Et forår fyldt med frustration, nedture og frygten for aldrig igen at komme til at kunne spille det spil, jeg elsker af hele mit hjerte. Heldigvis er jeg snart 100% fit igen og jeg glæder mig til at kæmpe videre for gul og blå.
I samme ombæring kommer Frederik Alves også ind på den enorme opbakning, som både han og Brøndby-holdet har mødt sæsonen igennem.
- Først og fremmest vil jeg gerne takke jer alle sammen for den fantastiske opbakning, I har givet os og mig igennem hele sæsonen - det giver gåsehud!
Det fællesskab og den kulisse, I skaber, gør, at jeg er stolt hver gang, jeg trækker denne trøje over hovedet.
Der er ingen tvivl om, at vi alle havde ønsket en bedre afslutning på sæsonen. Men hvis der er noget, vi kan som klub, så er det at rejse os og komme stærkere tilbage - det skal vi vise nu.