Frederik Alves med nyt navn

Nyheder
torsdag, 20 juni 2024 kl. 14:32
frederik alves
Brøndby-spilleren blev gift i sidste weekend, og dermed kom der også en navneforandring for forsvarsspilleren.
Det har været et svært forår for Frederik Alves. En drilsk skade viste sig at være så alvorlig, at han måtte under kniven, og dermed var han ikke i stand til at hjælpe sine holdkammerater i den afgørende fase i slutspillet.
Det var en svær periode for den 24-årige forsvarsspiller, der i et interview med Viaplay for et par måneder tilbage løftede lidt af sløret for, hvor svært det rent faktisk var, og hvilke negative tanker der rumsterede i hans hoved på det tidspunkt.
- Jeg var bange for at vågne op uden en fod efter min første operation. Jeg var bange for, at de skulle save min fod af, men sådan endte det heldigvis ikke, og det er jeg glad for, som han sagde dengang.
Siden har der dog været væsentlig mere at smile af for Frederik Alves. På den professionel og private front.
Genoptræningen forløber helt efter planen, som han flittigt har delt billeder af på sine sociale medier, og rent privat har der også været stor lykke at berette om, da han i den forgangne weekend blev gift med kæresten Linea Thidemann.
Brøndbys nummer 32 har udover giftermålet tilsyneladende også taget sin hustrus efternavn til sig, hvis vi skal tro hans sociale medier, så nu er Ibsen skifte ud med Thidemann, således at hans fulde navn nu lyder Frederik Alves Thidemann.
Frederik Alves er i øvrigt ikke den eneste Brøndby-spiller, der har benyttet ferien til at fejre kærligheden, da også ​​Ohi Omoijuanfo for nylig blev gift.
Den helt store bryllupsrejse må dog lade lidt vente på sig, fordi Brøndby har i dag torsdag første træningsdag, hvor den står på fysiske tests samt løb i Brøndbyskoven, inden den første træningskamp mod Vejle venter den 29. juni i Brøndby.