Frederik Alves nærmer sig comeback

Nyheder
torsdag, 13 juni 2024 kl. 9:30
frederik alves
Forsvarsspilleren er i fuld gang med at genoptræne efter den skade, der har holdt ham ude i det seneste halve år.
I efteråret lignede Frederik Alves en mand, der var ved at få sit helt store gennembrud for Brøndby.
Den 24-årige forsvarsspiller spillede fast for de blå-gule og var en vigtig bestanddel af det hold, der efter en lidt svær start med to nederlag i de første tre kampe spillede sig helt op i toppen af tabellen.
Men så gik det desværre galt. Problemer i akillessenen førte efterfølgende til betændelse, og det betød, at han ikke bare glippede hele foråret og chancen for at hjælpe sine holdkammerater i kampen for guldet, men også, at han i marts måned måtte under kniven for at få løst problemet.
Det var en svær periode for Frederik Alves, der i et interview med Viaplay tilbage i maj måned for første gang satte ord på, hvilken oplevelse det havde været, og hvor hårdt det havde taget på ham.
- Jeg var bange for at vågne op uden en fod efter min første operation. Jeg var bange for, at de skulle save min fod af, men sådan endte det heldigvis ikke, og det er jeg glad for.
- Efter den første operation får jeg at vide, at det ikke er sikkert, at jeg kan spille fodbold igen, og det er noget af det værste, du kan få at vide. Det er helt vildt, når jeg tænker tilbage på det.
Men nu kan Frederik Alves heldigvis koncentrere sig om sin genoptræning igen. I begyndelsen af maj måned lagde han en video op på Instagram, hvor man kunne se ham genoptræne på et løbebånd, og nu har han så igen benyttet sine sociale kanaler til at at berolige Brøndbys fans og vise, at han er på vej tilbage.
For i en story på Instagram kan man se, at han selvtræner på banerne i Silkeborg, og det selvom Brøndbys spillere officielt er på ferie et par dage endnu, inden optakten for alvor går i gang.
Den nye Superliga sæson indledes for Brøndbys vedkommende søndag den 21. juli med en udekamp mod Viborg. Forhåbentlig med Frederik Alves tilbage i truppen.