Henrik Hansen: Er kommet til en storklub

Nyheder
mandag, 01 juli 2024 kl. 11:42
henrik hansen
Efter en uge i sit nye job som assistenttræner hos Brøndby IF er Henrik Hansen klar til at gøre den første status.
Da Brøndby den 20. juni vendte tilbage på træningsbanerne, var der et nyt ansigt ved siden af cheftræner Jesper Sørensen.
For Henrik Hansen har nemlig afløst Martin Retov som assistent hos Brøndby, og selvom den tidligere SønderjyskE-træner han kun har været i klubben i en god uges tid, så har han allerede fået en fornemmelse af, hvor stor en klub han er kommet til.
- Det har været en utrolig intens og spændende start med mange nye indtryk. En kompetent stab og spillertrup, jeg skal lære indgående at kende, og så selvfølgelig en masse principper, i forhold til hvordan vi træner og ønsker at spille. Men det har været godt, og jeg kan tydeligt mærke, at jeg er kommet til en klub, hvor både niveauet og interessen er meget, meget høj.
- Man mærker jo hurtigt, at man er kommet til en storklub, det emmer det jo af herude. Hele organisationen omkring os, faciliteterne og mest af alt, det vi arbejder med, niveauet på træningsbanen og måden tingene bliver gjort på. Det er på et virkelig højt niveau, fortæller Henrik Hansen til Brøndbys egen hjemmeside.
Første gang han stod på sidelinjen var i lørdagens testkamp mod Vejle, der endte med et 2-0-nederlag.
For mange Brøndby fans vedkommende er de nok begyndt at tælle dagene til, at det igen går løs med tællende kampe, men for Henrik Hansen er det meget godt at have lidt tid til at arbejde med truppen, inden der igen er point på spil.
- Vi glæder os jo alle til at spille kampe, der betyder noget, men for mig personligt er det perfekt med den her opstartsfase, hvor vi har nogle træningskampe mod rigtig gode modstandere, og hvor vi kan få arbejdet med de ting, vi gerne vil.