Hjulmand med opfordring til Vallys: Husk støvlerne

Nyheder
fredag, 31 maj 2024 kl. 17:45
kasper hjulmand
Nicolai Vallys blev torsdag forbigået til truppen til EM, men han og en række andre spillere skal stadig stå stand-by, skulle landsholdet løbe ind i skader før EM.
Det har været et par hårde dage for Nicolai Vallys.
Søndag glippede guldet i Superligaen på den mest smertelige måde, da Brøndby blev besejret af AGF, og torsdag fik offentligheden så besked om, at Årets Spiller i Superligaen heller ikke havde fået plads i Kasper Hjulmands endelige trup til EM slutrunden i Tyskland, der sparkes i gang den 14. juni.
Med to så store skuffelser inden for kort tid, kunne det være fristende bare at trække stikket helt og så gå på ferie og glemme alt om fodbold, men det kan Nicolai Vallys nu alligevel ikke helt tillade sig.
For selvom Kasper Hjulmand ikke ville nævne navnene på de omtrent 11 spillere, han har bedt om at holde sig klar i kulissen.
Så må vi formode, at Nicolai Vallys er en af de reserver, der kan risikere at få et opkald fra landstræneren, skulle der komme skader i de kommende dage.
- Jeg har aftalt med nogle af dem, at jeg ringer efter Sverige-kampen, og nogle er standby og har fået det at vide.
- De 26 er udtaget, hvis de ikke er skadet. Hvis jeg føler, at deres præstationer er hæmmet, eller at de skjuler en skade, eller vores medicals opdager noget, så kan jeg til enhver tid finde på at skifte ud, lyder det fra den danske landstræner til Bold.
Kasper Hjulmand vil ikke forhindre, at reserverne kan tage på ferie i den mellemliggende periode, men han kommer dog med en klar opfordring til Nicolai Vallys og alle de andre.
- Jo, det kan de godt. De skal bare huske deres støvler.
Det danske landshold spiller forud for EM-slutrunden to testkampe mod Sverige og Norge den 5. og 8. juni.