Interessen er enorm: Forventer seerrekord til derby mod FCK

Nyheder
tirsdag, 07 maj 2024 kl. 9:54
broendby fck
Det seneste opgør mellem FC København og Brøndby IF fik hele 323.000 danskere til at sætte sig foran skærmen. Viaplay forventer, at endnu flere vil se med, når de tørner sammen søndag.
Brøndby har afsløret, at der er helt udsolgt til det kommende derby på søndag. Det er dog ikke blot på stadion, at der er stor interesse, når de blå-gule tørner sammen med FC København.
Det er også tilfældet hjemme i stuerne, hvor mange tænder for fjernsynet, når der spilles topkamp i Superligaen. Af denne grund var der hele 273.000, der så med, da FC Midtjylland søndag besejrede Brøndby med 3-2.
"Alle tre kampe mellem FC Midtjylland og Brøndby i 2024 har haft flere end 225.000 seere. Det er vi faktisk meget stolte over," siger Benjamin Munk Lund, der er sportschef på Viaplay til Bold.
Han håber på, at der bliver sat seerrekord, når Brøndby og København tørner sammen på søndag. Hvis det sker, så kommer kampen til at overgå det seneste derby, hvor 323.000 danskere så med.
"Vi har et håb om seerrekorden fra FC København mod Brøndby 1. april (323.000) bliver slået på søndag. Vi oplever en enorm interesse for Superligaen lige nu. Derfor er der også en god mulighed for, at endnu flere vil følge med," siger Benjamin Munk Lund.
På grund af den store interesse for kampen, har den naturligvis også fået et større fokus hos Viaplay.
Kampen bliver fløjtet i gang kl. 16.00, men Viaplay sætter gang i løjerne allerede fra kl. 13.00. Her starter deres optakt til opgøret.
For Viaplay er søndagens opgør det største derby mellem Brøndby og København siden 17. maj 2009, hvor de to hold kæmpede om guldet.
Dengang endte det med en sejr på 4-0 til København i Parken.