Jesper Sørensen roser Brøndbys fans

Nyheder
torsdag, 16 maj 2024 kl. 13:43
jesper sorensen bif fans
Det holdt hårdt, men i sidste ende var Suzukis enlige scoring efter en halv times spil lige akkurat nok for Brøndby til at tage sejren mod FC Nordsjælland onsdag aften.
Det var en kamp, der kostede voldsomt mange kræfter, og hvor spillerne på banen var nødt til at give absolut alt for at holde nordsjællænderne fra fadet i en hektisk affære, hvor spillet bølgede frem og tilbage i begge ender.
En af årsagerne, til at Brøndby i sidste ende kunne holde stand, skyldes cheftræner Jesper Sørensen den støtte, som hans mandskab fik fra tribunerne.
- Jeg er fantastisk glad og lykkelig på holdets og hele Brøndbys vegne. Der blev lagt en kæmpe indsats i dag, i en enestående atmosfære. Vi fik alt den hjælp, vi kunne bede om, og mere til, lød det fra Jesper Sørensen til Brøndbys hjemmeside umiddelbart efter kampen.
Cheftræneren havde dog også store roser til sine spillere, der sled og slæbte gennem alle 97 minutter og som for en stund parkerede al snak om krise og tabt mesterskab, da de med sejren spillede sig op på førstepladsen og tilbage i guldkampen.
- Jeg plejer ikke at strø om mig med kæmpe gloser, når vi taler om vores præstationer inde på banen, men fodbold handler også nogle gange om at lægge alt, hvad man har i sit spil og sine holdkammerater, og lægge alt for den klub, man nu engang spiller for - og det gjorde de bare.
Udover de tre point var det også første gang siden februar, at Brøndby igen holdt buret rent, og også den del af spillet glædede naturligvis Jesper Sørensen:
- Vi møder et rigtig stærkt Nordsjælland-hold, der ikke havde tabt i slutspillet, og scoret jeg ved ikke, hvor mange mål. Så det at vi kan holde clean sheet. Det er rigtig vigtigt for os.