Nicolai Vallys vinder prisen som Årets Profil i Superligaen

Nyheder
fredag, 10 maj 2024 kl. 11:57
nicolai vallys aarets spiller 2023 2024
Det blev Brøndbys Nicolai Vallys, der tidligere i dag blev kåret som årets bedste spiller i Superligaen.
Hvert år kårer Spillerforeningen og dens medlemmer Årets Profil i Superligaen, og denne gang er valget altså faldet på Brøndbys Nicolai Vallys.
Den 27-årige offensiv-spiller, der senest scorede et formidabelt mål mod FC Midtjylland, fik over 30 procent af stemmerne blandt de over 300 spillere fra de 12 Superliga-klubber, der alle kunne stemme på deres favorit.
Dermed sluttede han øverst på listen foran FC Københavns Elias Achouri, og lige nu er det da også Brøndby, der er en enkelt plads foran FCK i tabellen.
Det var generelt en pris, der var stærkt domineret af Brøndby-spillere, da Daniel Wass, Jacob Rasmussen og Sean Klaiber udgjorde de sidste navne i top 5.
- Det betyder meget, at det er spillerne, der har kåret mig. Dem som man konkurrerer mod, dem som man løber inde på banen med og måler sig imod, så det betyder meget.
- Jeg er et sted nu, hvor jeg skal være iøjnefaldende og en stor karakter i superligaen, og skal bevise det hver weekend. Det er en ny test for mig, fortæller Nicolai Vallys til Spillerforeningen i forbindelse med modtagelsen af prisen, der altså for første gang i over fem år går til en Brøndby-spiller.
I 2017/18-sæsonen var det Hanny Mukhtar, der som den seneste blå-gule spiller fik den hæderfulde ære.
Nicolai Vallys står denne sæson noteret for 11 mål og otte oplæg i 27 kampe, og søndag skal han se, om han kan udbygge den total, når der venter et potentielt mesterskabsdefinerende derby mod FCK på Brøndby Stadion.
- Jeg drømmer om et mesterskab på Brøndby Stadion. Det er det, jeg bruger min energi på. Og så drømmer jeg om, at vi vinder derbyet på søndag.
Nicolai Vallys har kontrakt med Brøndby frem til 2026.