Kan smadre Brøndbys gulddrøm: Uwe Rösler med klar besked

Nyheder
onsdag, 22 maj 2024 kl. 19:47
uwe rosler
AGF's cheftræner Uwe Rösler var særdeles tilfreds med den indsats, hans spillere leverede i den overraskende sejr over guldkandidaten FC København.
Det var en sejr, der ikke kun bragte glæde blandt spillere og fans, men også sendte et klart signal om holdets professionalisme og dedikation.
På AGF's træningsanlæg på Fredensvang mærker man hurtigt, at Uwe Rösler mener det alvorligt. Den tyske cheftræner, kendt for sit smil og kvikke bemærkninger, er også skarp til at slå ned på manglende kvalitet.
Tirsdagens kamp mod FC København var måske ikke perfekt, men efter to måneder uden en Superliga-sejr var både spillere og træner tilfredse med indsatsen.
"Jeg sagde til spillerne, at jeg ikke vil have, at nogen kan sætte en finger på os og sætte spørgsmålstegn ved vores professionalisme eller appetit på spillet," udtalte Rösler til Tipsbladet.
Denne indstilling blev tydeligt demonstreret, da AGF udnyttede FC Københavns svaghedstegn efter Mads Emil Madsens hurtige udligning til 1-1.
Rösler fremhævede også vigtigheden af at score flere mål end modstanderen. "Jeg sagde før kampen i dag, at vi var nødt til at score flere mål end dem, for 1-0 var ikke nok mod FCK," sagde han. Hele holdet leverede en imponerende indsats, som hele Danmark kunne bevidne.
Denne sejr giver AGF et stort selvtillidsboost før deres kommende kamp mod Brøndby IF på søndag. Flere af AGF's spillere understregede efter sejren over FC København, hvor vigtigt det er for deres selvtillid at bygge videre på denne præstation. "Det er meget vigtigt for spillernes selvtillid. Nu vil vi gerne gøre det samme, som vi viste i dag, og så er der ferie. Det er meget vigtigt for mig, at vi går til sommerpausen med et godt momentum, så vi kommer tilbage med god energi," udtalte Rösler.
Blandt spillerne, der leverede imponerende præstationer, var Mads Emil Madsen, der scorede hattrick, samt Bailey Peacock-Farrell, Mikael Anderson, Gift Links og unge Luka Callø. Det var en aften, hvor alt endelig gik op i en højere enhed for det hårdtarbejdende AGF-mandskab.
Udsigten til den kommende sæson ser også lovende ud, da AGF får en markant forstærkning fra FC Midtjylland. Fansene kan derfor se frem til spændende tider med et hold, der er opsat på at forbedre deres resultater og fortsætte deres positive momentum.
Kampen mod Brøndby IF bliver en vigtig test for AGF's evne til at bygge videre på deres nylige succes og vise, at ingen kan sætte en finger på deres professionalisme.