Kun få billetter tilbage til guldbrag

Nyheder
torsdag, 13 juni 2024 kl. 15:53
broendby fans
Lørdag spiller Brøndbys kvinder en direkte duel mod FC Nordsjælland om det danske mesterskab, og der er kun få billetter tilbage til sæsonens sidste og afgørende kamp.
Porgramplanlæggerne kunne næppe have ønsket sig et meget bedre scenarie, da de offentliggjorde kampprogrammet for kvindernes bedste række.
For i allersidste spillerunde tørner Brøndby IF og FC Nordsjælland nemlig sammen, og det er også de to klubber, der skal fordele guldet mellem sig.
Stillingen inden sidste runde er, at FC Nordsjælland har hentet i alt 47 point, mens Brøndby er noteret for 45. Så en sejr til hjemmeholdet sender altså guldet til Vestegnen, mens et nederlag eller uafgjort betyder, at det bliver FC Nordsjælland, der kan kalde sig danske mestre anno 2024.
Kampen spilles på Bane 2 i Brøndby, og akkurat som det var tilfældet for mændenes guldkamp for en lille måneds tid siden, så er det tæt på, at der kan meldes alt udsolgt til opgøret. I skrivende stund er der således kun 100 billetter tilbage til den afgørende kamp.
Kampen fløjtes i gang klokken 14.00, men allerede klokken 12.00 åbner den udvidede fanzone, som klubben har arrangeret, hvor der vil være en lang række aktiviteter forud for kampen.
Der vil blandt andet være hoppeborg for de yngste, ligesom der vil være flere boder med festlige spil, og så kan man desuden møde maskotten, bjørnen Nanok.
Brøndby IF er den klub med flest danske mesterskaber for kvinder gennem tiden med 12 af slagsen, men det seneste mesterskab blev vundet tilbage i 2019. De seneste tre år er HB Køge rendt med guldet. FC Nordsjælland har aldrig prøvet at blive danske mestre.
De seneste ti års mestre i Genjsidige Kvindeligaen:
2023 HB Køge
2022 HB Køge
2021 HB Køge
2020 Fortuna Hjørring
2019 Brøndby IF
2018 Fortuna Hjørring
2017 Brøndby IF
2016 Fortuna Hjørring
2015 Brøndby IF
2014 Fortuna Hjørring