Martin Retov hiver Brøndby-spiller med til Horsens

Nyheder
tirsdag, 04 juni 2024 kl. 14:23
martin retov
Det bliver efter alt at dømme en tidligere Brøndby-spiller, der fremover skal være assistent for Martin Retov hos AC Horsens i den næstbedste danske række.
Det er kun ganske få dage siden, at Martin Retov i med en følelsesladet takketale takkede af som assistent for Jesper Sørensen efter lang og tro tjeneste hos Brøndby IF.
For fremover skal han nemlig være cheftræner for AC Horsens, som han skal se, om han kan få tilbage på rette spor og op i Superligaen igen efter en på alle måder skuffende sæson, hvor de de gule sluttede som nummer 8 i NordicBet ligaen.
Martin Retov er allerede i fuld gang med at sætte sit hold på og uden for banen til den kommende sæson, og som sin højre hånd har han tilsyneladende peget på en tidligere Brøndby-profil.
I hvert fald mener Viaplay at vide, at det bliver Jonas Kamper, der fremover skal hjælpe Martin Retov med at sikre succes i Horsens, og at en offentliggørelse af den aftale er lige på trapperne.
Jonas Kamper har haft stor succes som U19-træner for Kolding IF, hans første trænerjob siden han indstillede karrieren, da han har ført Koldings unge talenter til en andenplads i U19 divisions rækken.
Martin Retov og Jonas Kamper kender hinanden ganske godt fra en fælles fortid i Brøndby, da de to spillede sammen fra 2002 til 2006, og dermed begge var med på “the double-holdet” i 2004/05-sæsonen.
Jonas Kamper nåede alt i alt at optræde for de blå-gule i hele 82 kampe, inden turen gik videre til først Arminia Bielefeld i Bundesligaen og siden hen Randers og Viborg i Superligaen, inden han indstillede karrieren i 2017/18-sæsonen og altså senere kastede sig over trænergerningen.