Masterclass-talenter jagter ny titel

Nyheder
mandag, 10 juni 2024 kl. 18:26
u17 broendby if
Brøndbys U17-hold kan for andet år i træk vinde pokalturneringen, hvis de besejrer Lyngby Boldklub tirsdag aften.
Der spilles et væld af store kampe for tiden for diverse hold hos Brøndby IF U 15-holdet vandt for nyligt det danske mesterskab.
I næste weekend kan Brøndbys kvinder så gøre dem kunsten efter, og tirsdag går det løs i pokalfinalen for U17-hold, hvor Brøndby har spillet sig hele vejen til finalen, hvor de skal op mod Lyngby.
- Vi glæder os meget. Det er en sjov dag, og det er sjovt for drengene. De elsker at spille om pokaler og spille finaler, og så forhåbentlig foran lidt flere mennesker, end vi plejer. Det er på alle måder en dag, som spillerne og staben glæder sig meget til.
- Nu hvor vi står i finalen, ville det være fedt for os og Masterclass at vinde. Det er klart, at når vi er kommet til en finale, så går vi efter at vinde den. Det ville være sjovt og en god oplevelse mest af alt, fortæller træner Viktor Kynde til Brøndbys hjemmeside.
Det er lidt historien, der gentager sig selv, da Brøndby i sidste års finale også besejrede netop Lyngby Boldklub. Dengang var det efter straffespark, at klubbens talenter kunne løfte trofæet.
- Nogle af drengene var også med sidste år og ved præcis, hvor vi spiller og kan forhåbentlig også bruge noget af den erfaring. Vi er interesseret i at gøre det så godt som muligt, og vi synes jo også, at Brøndby IF er en klub, hvor man skal sigte efter at vinde pokaler. Det håber vi på, at vi kan, fortæller cheftræneren.
Kampen spilles altså tirsdag aften klokken 18:30 på Tingbjerg Idrætspark og der er gratis adgang for de Brøndby-tilhængere, der ønsker at støtte klubbens talenter i kampen om enndu et trofæ.