Menno van Dam henter personale med Brøndby-fortid

Nyheder
fredag, 21 juni 2024 kl. 13:35
menno van dam broendby u19 masterclass
Menno van Dam sagde denne sommer farvel til Brøndby og klubbens U19-hold til fordel for et job som cheftræner i AaB, og han er nu i gang med at sætte sin stab. En stab der også involverer andre med en fortid på Vestegnen
I sommeren 2022 hentede Brøndby hollænderen Menno van Dam til klubben, hvor han fik ansvaret for U17-holdet. Siden blev han så forfremmet til U19-træner, og generelt var der stor tilfredshed med det arbejde, som han leverede i klubben.
Et arbejde der dog også blev noteret andre steder fra, og derfor kunne AaB tidligere på foråret offentliggøre, at Menno van Dam skal være cheftræner i det nordjyske fra den kommende sæson, hvor AaB igen er at finde i Superligaen efter et et enkelt år på næstbedste niveau i NordicBet ligaen.
Hollænderen er sidenhen gået i gang med at sammensætte den stab, der skal danne fundamentet for, at AaB også kan forblive i Superligaen, og i den forbindelse har han hentet fire nye navne til trænerteamet.
De fire personer er Pierre Gillo, der skal være Head of Performance, Jack Cassidy, der er ny assistenttræner, en fysisk træner i Mads Wurms Kristoffersen og Kristoffer Lindgren Overgaard som ny fysioterapeut.
Pierre Gillo har en fortid hos HSV, mens Jack Cassidy kommer fra Cambridge United, men med en fortid i Luton, mens det mest interessante set med Brøndby-briller nok er tilknytningen af Mads Wurms Kristoffersen, der foruden en fortid i Vendsyssel FF, og Lyngby Boldklub også har været på kontrakt hos Brøndby IF.
Med en cheftræner og en fysisk træner for AaB med en fortid på Vestegnen, skal det blive interessant at se, om nordjyderne også begynder at kigge mod Brøndby, når de i løbet af sommeren skal forsøge at forstærke truppen.
Menno van Dam ved i hvertfald bedre end nogen anden, hvor mange dygtige unge spillere, der render rundt i Brøndby.