Menno van Dam topkandidat som ny cheftræner i AaB

Nyheder
fredag, 03 maj 2024 kl. 15:46
menno van dam broendby u19 masterclass
Menno van Dam, der i dag er U19-træner i Brøndby IF, kan være på vej til AaB. Han har været i dialog med den nordjyske klub om rollen som cheftræner.
AaB er på jagt efter en ny træner, som de forventer at få på plads i løbet af de kommende uger. Den nordjyske klub har vinket farvel til Oscar Hiljemark, der er rejst hjem til Sverige for at overtage rollen som cheftræner i Elfsborg.
På nuværende tidspunkt er det norske Mathias Haugaasen, der står i spidsen for AaB. Han er også blandt kandidaterne til den permanente stilling, men ifølge Bold er han ikke topprioritet.
Mediet skriver, at det derimod er Brøndbys U19-træner Menno van Dam, der især er i fokus. Han siges at være et meget varmt emne som ny cheftræner fra den kommende sæson.
Der har allerede været dialog mellem træner og klub, men hvad det konkret har ført til, vides ikke. Til gengæld kan Bold berette, at Menno van Dam skulle være meget interesseret i at overtage rollen som cheftræner.
Den hollandske træner har gjort det rigtig godt i Brøndbys Masterclass, hvor han aktuelt er cheftræner for Brøndbys U19-mandskab. Han har blandt andet ført ungdomsholdet til en nuværende delt førsteplads sammen med FC Midtjylland.
Han blev hentet til klubben i sommeren 2022, hvor han var cheftræner for U21-mandskabet i Heerenveen. I forbindelse med skiftet overtog han rollen som U17-cheftræner, som han førte til mesterskabet. Nu er han tæt på at gøre det samme med U19-mandskabet.
Meget tyder på, at der er blevet lagt mærke til hans egenskaber i andre klubber. Derfor kan et potentielt U19-mesterskab være det sidste, som Brøndby får mulighed for at se til Menno van Dam i denne omgang.
Søndag kan AaB sikre sig oprykning til 3F Superligaen, hvorfor Menno van Dam potentielt kan komme til at stå i spidsen for en Superliga-klub.