Nicolai Vallys inden derby: Forhåbentlig kan jeg være afgørende igen

Nyheder
søndag, 12 maj 2024 kl. 13:41
nicolai vallys
Nicolai Vallys håber på, at han kan komme til at spille en afgørende rolle i opgøret mellem Brøndby IF og FC København søndag eftermiddag.
I denne sæson er det blevet til 11 mål og otte oplæg for Nicolai Vallys i 3F Superligaen. Langt de fleste af hans målbidrag er dog kommet i efteråret.
Foråret har derimod været en stille periode for Vallys, der ikke i samme grad har haft succes med at finde målet. I sidste uges opgør mod FC Midtjylland formåede han dog igen at komme på måltavlen.
Det samme skal han forsøge at gøre, når han og resten af Brøndby-truppen får besøg af FC København på Brøndby Stadion søndag eftermiddag.
Her er der tale om en meget vigtig kamp, da den spiller en stor rolle i de to klubbers chancer for at vinde det danske mesterskab. Vallys er naturligvis ikke selv i tvivl om, hvad han skal bidrage med, hvis kampen skal blive en succes for klubben fra Vestegnen.
"Jeg skal ind og være god for holdet og hjælpe holdet i de roller, som jeg kommer til at få. Og forhåbentlig kan jeg være afgørende igen. Det er et af mine helt store mål: At kunne bidrage igen med mål og assists, som jeg har gjort tidligere," siger Vallys til Brøndby TV.
I skrivende stund er det Brøndby, der er at finde i toppen af 3F Superligaen. I skrivende stund har de enkelt point ned til både FCK og FC Midtjylland i tabellen med fire kampe tilbage.
Selvom det er en meget vigtig kamp, så melder Vallys, at han har helt styr på nerverne. Og det kan selvfølgelig vise sig at være vigtigt, når kampen først fløjtes i gang.
"De har det fint. Vi glæder os, og jeg synes, vi har været gode til hele sæsonen at tage en kamp ad gangen. Det er egentlig også sådan, vi ser på det. Alle er med på at det er Derby, og det betyder enormt meget og det spidser til i tabellen, men det hjælper ikke os at gå og spekulere i, hvad der sker, hvis det går den ene eller anden vej," siger han også.