Ny kontrakt til Superligaens ældste spiller

Nyheder
mandag, 03 juni 2024 kl. 11:48
thomas mikkelsen
40-årige Thomas Mikkelsen ser ud til også i næste sæson at være på Vestegnen.
Planlægningen frem mod den kommende sæson er i fuld gang for Brøndbys vedkommende.
Hvem der skal være førstemålmand er fortsat usikkert, da situationen med Patrick Pentz, der som bekendt er ejet af Bayer Leverkusen, stadig er uafklaret, men nu ser det om ikke andet ud til, at der er styr på, hvem der skal være reservemålmand.
For Thomas Mikkelsen ser med stor sandkyst lig ud til at tage endnu en sæson for de blå-gule. Det skriver i hvert fald mediet Campo, der mener at vide, at både Brøndby og Thomas Mikkelsen skulle være enige om en kontraktforlængelse, der altså holder ham på Vestegnen til 2025.
Thomas Mikkelsen indledte faktisk den nu forgangne sæson som førstemålmand, inden Patrick Pentz kom til, og derfor blev han noteret for fem Superliga kampe, hvoraf han holdt buret rent i to af disse, hvilket også var medvirkende til, at Brøndby var det hold med flest clean sheets i sidste sæson.
Thomas Mikkelsen kom til Brøndby fra Lyngby i sommeren 2021, og han er i årenes løb blevet en populær figur i truppen.
I foråret var det altså ikke meget, han kom i aktion, men han formåede alligevel at gøre opmærksom på sig selv i sæsonens sidste kamp, da han var ved at komme i klammeri med AGF-træner, Uwe Rösler, efter denne havde jublet lidt for voldsomt efter AGF’s sejr på Brøndby Stadion.
Thomas Mikkelsen, der fylder 41 år senere på sommeren, er i øvrigt Superligaens ældste aktive spiller med sine 40 år.
Får han spilletid i den kommende sæson vil han komme i top 3 over de ældste spillere nogensinde til at optræde i Superligaen.
Men han skal tage et par sæsoner mere, hvis han på sigt vil snuppe rekorden fra den tidligere Næstved-målmand John Hansen, der var hele 45 år og 164 dage i en kamp tilbage i 1994.