Patrick Pentz i top 4 over lønkongerne i Brøndby

Nyheder
torsdag, 13 juni 2024 kl. 16:42
patrick pentz nicolai vallys bif
Med den nye aftale ryger Patrick Pentz op i lønhierarkiet hos Brøndby, hvor han nu er at finde i top fire over de spillere, der tjener mest i klubben.
Patrick Pentz har aldrig lagt skjul på, hvor meget han holder af Brøndby, klubbens fans, og hvor godt han og kæresten er faldet til i Danmark.
Det sammenholdt med mulighederne for fast spilletid og dermed også større chance for at fastholde pladsen som førstemålmand for Østrig var en af de væsentligste årsager til, at det i denne uge kom frem, at han havde underskrevet en aftale med Brøndby, men lønpakken har ganske givet også haft lidt at skulle have sagt.
For ifølge B.T.’s podcast Transfervinduet, så vurderes det, at Patrick Pentz fremover får et sted mellem 300.000 - 400.000 kroner om måneden, efter at signaturen blev sat på den kontrakt, der holder ham i yderligere fire sæsoner på Vestegnen.
Dermed ryger Patrick Pentz også godt op i lønhierarkiet i Brøndby, hvor han formentlig er at finde i top 5.
Lønningerne er jo ikke officielt tilgængelige, men bold.dk har tidligere lavet en opgørelse over, hvad det anslås at samtlige Superliga-spillere tjener, og her så Brøndbys top fem ud som følger:
Daniel Wass: 525.000 DKK
Nicolai Vallys: 500.000 DKK
Ohi Omoijuanfo: 400.000 DKK
Jacob Rasmussen: 325.000 DKK
Rasmus Lauritsen: 300.000 DKK
Hvis B.T’s oplysninger er korrekte, så stryger Patrick Pentz altså direkte ind på en fjerdeplads efter Ohi Omoijuanfo som den Brøndby-spiller, der tjener mest.
Hvis østrigeren kan holde formen fra den netop afsluttede sæson, må han dog siges at være alle pengene værd, for her viste han gang på gang at prøver på sit høje niveau.
Derfor blev sportsdirektør Carsten V. Jensen også rost for at have fået en permanent aftale på plads med Pentz inden EM, da østrigerens værdi med en række gode kampe i Tyskland sagtens kunne tænkes at stige til mere, end de 19 millioner kroner, som Brøndby måtte betale til Bayer 04 Leverkusen.