Tidligere chef: Pentz fik, hvad han havde håbet på

Nyheder
mandag, 10 juni 2024 kl. 16:51
simon rolfes
Hos østrigerens nu tidligere tyske klub ønsker man Patrick Pentz alt det bedste med den fremtidige karriere i Brøndby.
I januar 2023 købte Bayer 04 Leverkusen Patrick Pentz hos franske Reims og udstyrede ham med en 2,5 lang kontrakt, men allerede i august samme år blev østrigeren så sendt på leje til Brøndby IF, hvor han hurtig blev en sikker sidste skanse i buret for de blå-gule.
Patrick Pentz har altså aldrig fået muligheden for at optræde for Bayer 04 Leverkusen, og det kommer han heller ikke umiddelbart nogensinde til, da han mandag officielt blev købt fri af Brøndby, der betaler tyskerne omtrent 19 millioner danske kroner for at veksle lejeaftalen til en permanent en af slagsen.
Det er en handel, der naturligvis har vakt stor glæde på Vestegnen, hvor fansenes begejstring over “nyerhvervelsen” var så stor, at Brøndbys hjemmeside simpelthen gik ned, da den ikke kunne klare de mange fans, der gerne ville ind og læse nyheden.
Også sportschef Carsten V. Jensen var yderst tilfreds med handlen, og han roste blandt andet sin målvogter for den forståelse han har for klubben, samt det forhold han har på kort tid er lykkedes med at opbygge til klubbens fans.
Men også hos hans nu tidligere klub er man glade for at se, at Patrick Pentz fortsætter karrieren i det danske.
- Patrick har haft en meget succesrig sæson og opnåede endelig, hvad han ønskede hos Brøndby: Masser af spilleminutter og en plads i den østrigske trup til EM 2024. Vi ønsker Patrick alt det bedste og maksimal succes i hans fremtidige karriere, lyder det fra Leverkusens sportsdirektør, Simon Rolfes i et interview bragt på Leverkusens egen hjemmeside.
Patrick Pentz har fået en kontrakt med Brøndby frem til 2028, og han valgte de blå-gule til i skarp konkurrence med andre store klubber.