Pentz om Mbappé: Vanvittigt

Nyheder
onsdag, 19 juni 2024 kl. 13:30
patrick pentz kylian mbappe
Den østrigske målmand var alt andet end imponeret over Kylian Mbappés ageren i slutningen af kampen mellem Østrig og Frankrig.
Mandag aften tog Østrig huld på EM-slutrunden, og Ralf Rangnicks mandskab leverede en flot indsats mod de franske superstjerner, selvom de endte med at tabe 1-0. I
kke mindst Patrick Pentz storstilede og blev efterfølgende fremhævet som Østrigs bedste mand i flere af de nationale medier.
Men det var dog ikke en tilfreds Patrick Pentz, der mødte pressen umiddelbart efter, at der var blevet fløjtet af.
For Brøndby-målmanden var godt oppe at køre over en episode sidst i kampen, hvor Kylian Mbappé gik op i en hovedstødsduel og endte med at knalde hovedet ned i en østrigernes skulder, så franskmanden brækkede næsen.
Spillet fortsatte, men Patrick Pentz var hurtig til at få den medicinske stab ind på banen for at tilse Mbappé i situationen.¨
- Hans ansigt var fyldt med blod, så i begyndelsen ved du ikke, om det er en flænge eller noget værre. Så du udviser en fair attitude i situationen, ikke som ham, lød det på pressemødet.
Den situation, som Patrick Pentz henviser til skete umiddelbart efter, da Kylian Mabppé efter at have fået behandling på banen i et godt stykke tid blev fulgt ud af sundhedsstaben og gik op langs sidelinjen, da han pludselig fik besked på at løbe ind på banen igen blot for at sætte sig ned og dermed stoppe spillet og bryde Østrigs rytme i en hektisk slutfase.
En aktion der helt fortjent kostede den franske superstjerne en advarsel, da han ikke havde fået tilladelse af kampens dommer til at komme tilbage ind på banen.
- Det er vanvittigt. Man ønsker ikke at se den slags situationer ved en turnering som denne, lød det fra Pentz.
Næste kamp for Patrick Pentz og Østrig er fredag klokken 18.00, hvor de møder Polen.