Store roser til Pentz efter EM-debuten - Østrigs bedste

Nyheder
tirsdag, 18 juni 2024 kl. 11:24
patrick pentz bif oestrig
Brøndby-målmanden kunne ikke forhindre en fransk sejr i åbningskampen, men Patrick Pentz høster store roser efter sin præstation mod de franske verdensstjerner.
Patrick Pentz og Østrig debuterede mandag aften ved denne EM-slutrunde, og de viste sig rigtig flot frem, selvom det i sidste ende ikke rakte til point. De tabte nemlig åbningskampen mod de franske favoritter med 1-0.
Det var dog ikke Brøndby-målmandens fejl, at det ikke blev til mere, for han stod en fremragende kamp og kunne absolut intet stille op, da hans holdkammerat Maximilian Wöber var så uheldig at dirigere et hårdt indlæg fra Kylian Mbappé i eget net i første halvleg.
Den franske verdensstjerne havde dog i det store hele en kamp til glemmebogen, for i flere tilfælde blev han den lille i duellen mod Patrick Pentz, der havde godt styr på den kommende Real Madrid-angriber, og så måtte han helt til sidst udgå grundet en brækket næse efter den duel i feltet.
De flotte redninger fra Patrick Pentz er da heller ikke gået ubemærket hen i de østrigske medier dagen derpå, hvor han scorer topkarakter hos medierne Laola1, Kleine Zeitung og ORF for sin præstation.
- Helt klart den stærkeste østriger denne aften. Efter blot ni minutter af kampen retfærdiggjorde han valget som førstemålmand med en strålende redning mod Mbappé, kort før pausen drev han igen superstjernen til fortvivlelse efter en stærk præstation og efter pausen forhindrede han også Thuram i at score. Toppræstation fra manden fra Salzburg på den størst mulige scene, lyder det således i vurderingsgrundlaget fra Laola1.
Patrick Pentz og Østrig får mulighed for igen at vise sig flot frem, når de på fredag møder Polen, i en kamp de meget gerne skal vinde, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at komme videre til ottendedelsfinalerne, inden de i gruppens sidste kamp næste tirsdag møder Holland.