Samme guld-setup i Brøndby og Herning: 'Den eneste forskel er metallet'

Nyheder
onsdag, 22 maj 2024 kl. 11:38
mesterskab titel pokal
FC København har officielt mistet chancen for at vinde guldmedaljerne i 3F Superligaen, hvilket har ændret planerne for sidste spillerunde.
Divisionsforeningens turneringschef, Peter Ebbesen, har bekræftet, at en helikopter ikke længere er nødvendig til at transportere pokalen mellem stadioner.
"Jeg kan bekræfte, at vi ikke har en helikopter i spil," udtaler Peter Ebbesen til Bold.
På grund af FCK's 2-3 nederlag til AGF er mesterskabet nu begrænset til enten Brøndby eller Herning, hvor Brøndby IF og FC Midtjylland har hjemmebane i sidste runde.
Forberedelserne til den afgørende dag er allerede i gang, og både Brøndby Stadion og MCH Arena i Herning vil have identiske setups klar.
Ifølge Peter Ebbesen er der to pokaler, to podier og to guld-setups, som vil være fuldstændig ens på begge stadioner.
Selvom begge setups er næsten identiske, vil der dog være en lille forskel. Den originale mesterskabspokal vil befinde sig i Brøndby, da Brøndby IF i øjeblikket er favorit til at vinde grundet deres bedre målscore.
"Man kan ikke se det med det blotte øje. Den har fuldstændig samme design, størrelse og vægt. Den eneste forskel er metallet, og det er den samme flotte pokal begge steder," forklarer Ebbesen.
FCM's fans behøver dog ikke at føle sig snydt, hvis deres hold vinder mesterskabet.
Den rigtige pokal vil hurtigt blive leveret til Herning, hvis det bliver aktuelt. Ebbesen forsikrer, at FCM vil være tilfredse med at vente nogle timer på den rigtige pokal, hvis de vinder.
Sidste spillerunde byder på spændende opgør, hvor Brøndby tager imod AGF, mens FCM møder Silkeborg på MCH Arena.
Begge kampe starter klokken 17 på søndag, og Brøndby fører tabellen på grund af en bedre målscore end FCM. Det bliver en intens afslutning på sæsonen, hvor alt kan ske.