Sean Klaiber klar til kamp: Vi er det stærkeste hold i Superligaen

Nyheder
lørdag, 04 maj 2024 kl. 13:21
sean klaiber kontrakt brondby
Søndag bliver igen en spændende dag, når Brøndby og FC Midtjylland tørner sammen i Herning.
I denne kamp har gæsterne mulighed for at skubbe midtjyderne et godt stykke væk fra mesterskabskampen med en sejr og Sean Klaiber ser optimistisk på sine og holdets chancer.
Søndag finder en afgørende kamp sted i kampen om det danske fodboldmesterskab.
Brøndby rejser til Herning for at møde FC Midtjylland.
Inden kampen har Brøndby et forspring på fire point over midtjyderne, og en sejr vil bringe søndagens gæster syv point foran Ulvene, med kun fire runder tilbage af 3F Superligaen.
På den anden side kan en sejr til FCM genåbne kampen om guldet mellem de to hold.
Samtidig bør man også være opmærksom på F.C. København og FC Nordsjælland, som begge er på spring til at udnytte ethvert pointtab fra de førende hold.
Brøndby-forsvareren Sean Klaiber har udtalt på klubbens hjemmeside, at han ser frem til at revanchere anden halvleg fra det seneste opgør mod FC Nordsjælland, hvor det blev til pointdeling.
Han er også optimistisk med hensyn til søndagens opgave og mener, at han og hans holdkammerater står stærkere end noget andet hold i Superligaen.
"Vi har en massiv tro på tingene i øjeblikket. Vi er i en god position, selvom den kunne have været bedre, men vi er i en god position, og det skal vi give vores liv for at beholde. Så jeg forventer meget af holdet, ligesom de forventer meget af mig. "
"Jeg synes, at vores hold er det stærkeste i Superligaen, og det har jeg ment fra begyndelsen. Vores hold er det stærkeste, og det tror jeg virkelig på. Jeg tror på vores hold og mine medspillere, så selvfølgelig er jeg skuffet hver gang, vi ikke vinder. Vi vil bare vinde hver kamp, og det skal vi også ud og gøre på søndag", fortæller Sean Klaiber.
Den energiske højreback har også en idé om, hvad der skal til for at Brøndby kan hive en sejr i land.
"Vi skal bare overgå dem på energi, intensitet og tro, for så har vi en god mulighed for at slå dem igen, siger han."
Brøndby har været sejrrig i sæsonens tre tidligere kampe mod FC Midtjylland.
Klubben fra Vestegnen har i alt triumferet i de sidste fire direkte opgør i Superligaen mod midtjyderne, hvor hver sejr er opnået med et enkelt måls margin.
"De har tabt kampe i Mesterskabsspillet, og de har ikke vundet over os endnu, så hvis jeg var deres cheftræner, ville jeg gøre alt for at tænde en ild i dem. Det forventer vi, og det er vi forberedte på."