Sørensen med klar besked til Wass før topkamp

Nyheder
fredag, 03 maj 2024 kl. 10:29
daniel wass bif
Jesper Sørensen er kommet med en klar besked til Daniel Wass, der blev skiftet ud i kampen mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland i 3F Superligaen.
Daniel Wass har fået en klar besked fra Brøndby-træner Jesper Sørensen efter kampen på Right to Dream Park. Han har nemlig fået besked på at oppe sig.
Den tidligere Valencia-spiller blev skiftet ud i kampen mellem Brøndby og Nordsjælland. Efter 72 minutter på banen, blev han hevet ud, og i stedet blev Oscar Schwartau sendt på banen.
"Daniel skulle ud. Han havde haft en uge i sidste uge, hvor han havde haft lidt baglåsproblematik efter vores kamp mod Midtjylland på hjemmebane," sagde Sørensen til pressen ved torsdagens Brøndby-træning ifølge Campo.
Her forklarede han også, at det er en stor risiko at løbe at lade ham spille for meget. Hvis det bliver 'udtrættet', er der nemlig en større risiko, hvorfor Sørensen besluttede at hive ham ud.
Derefter kom han også med en klar og kontant besked til Wass. Han fik besked på, at han er nødt til at 'oppe sig'. Formår han ikke at gøre dette, så vil det ikke være muligt for ham at spille alle 90 minutter.
Den sidste del af bemærkningen blev naturligvis sagt med et smil på læben, hvorfor det naturligvis var en sarkastisk bemærkning.
"Og så skal han også oppe sig, hvis han vil spille alle 90 minutter," lød det fra ham.
Omvendt understregede han også, at der ikke er gratis pladser i truppen. Hvis man vil være sikker på at spille, så er man nødt til at præstere og arbejde hårdt under træning.
Wass er dog kendt for at være en arbejdshest uden lige, hvad enten det er i kamp eller til træning. Derfor kan det heller ikke udelukkes, at han er på banen i hele kampen mod FC Midtjylland i Herning. Denne kamp bliver fløjtet i gang på søndag klokken 18:00.