Tålmodigheden er opbrugt: Jesper Lindstrøm på transferlisten

Nyheder
onsdag, 08 maj 2024 kl. 10:11
jesper lindstrom napoli
Jesper Lindstrøm har ikke haft den store succes i Napoli, hvor han nu er havnet på transferlisten på grund af sine præstationer.
Det var med en stor drøm om at blive en fast og etableret del af startopstillingen i den italienske klub, at Jesper Lindstrøm satte sin underskrift på en kontrakt med Napoli forud for denne sæson.
Desværre har sæsonen ikke budt på den succes, som han havde håbet på. I alt er det blevet til spilletid i 21 kampe i Serie A, men han har hverken bidraget med mål eller oplæg.
På grund af dette har der været spekuleret en del i hans fremtid. Dette har også været forårsaget af det faktum, at det meste af sæsonen har været tilbragt på bænken. Men nu lyder det, at der er blevet truffet en beslutning.
Ifølge Tuttomercatoweb er tålmodigheden opbrugt hos den sportslige ledelse i Napoli. Derfor har de besluttet, at han skal sælges til sommer.
Da han blev hentet til den italienske klub, betalte de i omegnen af 220 millioner kroner for ham. Det var en glimrende handel for Frankfurt, men for Napoli kan det prismærke vise sig at blive et problem.
Hvis de vil undgå at tabe for mange penge på den tidligere Brøndby-spiller, er de derfor tvunget til at finde en køber, der er villige til at spendere et anseeligt beløb. På grund af hans lave niveau i denne sæson, kan det dog blive meget vanskeligt.
Derfor er der også en chance for, at han bliver udlejet med en købsoption. I et sådant tilfælde skal en potentiel bejler indstille sig på at betale Lindstrøms løn, der lyder på lidt under 15 millioner kroner om året.
Lindstrøm gjorde det rigtig godt i sin tid i Frankfurt, hvorfor han har skabt et godt navn for sig selv i den bedste tyske række. Derfor håber man i Napoli, at man kan finde en aftager i Bundesligaen.