Tidligere Brøndby-spiller spøger i Chelsea

Nyheder
tirsdag, 04 juni 2024 kl. 21:44
mads hermansen
Tidligere Brøndby-profil har en stor stjerne hos Chelseas nye manager Enzo Maresca.
Mads Hermansen, den talentfulde danske målmand, har for nylig fanget opmærksomheden hos Chelsea FC.
Den engelske storklub har netop ansat Enzo Maresca som deres nye manager, og Maresca er ikke fremmed for Hermansens evner.
For et år siden skiftede Mads Hermansen fra Brøndby IF til Leicester City i en handel, der bragte cirka 50 millioner kroner til den danske klub.
Den 23-årige målmand har haft en fremragende første sæson i Leicester, hvor han spillede en afgørende rolle i klubbens oprykning til Premier League.
Hans præstationer har været så imponerende, at han blev kaldt Championship's svar på Manchester Citys Ederson og blev inkluderet i "Team of the Year" for den næstbedste engelske række.
Med denne succes er forventningerne til Hermansen høje, nu hvor han står over for udfordringerne i Premier League, der ofte betegnes som verdens bedste liga.
Imidlertid er der spekulationer om, at hans fremtid måske ikke ligger i Leicester. Ifølge The Athletic har Chelsea FC vist interesse i den danske keeper.
Den nye Chelsea-manager, Enzo Maresca, har tidligere arbejdet sammen med Hermansen i Leicester og har stor respekt for hans talent.
Hermansen er derfor på ønskelisten hos The Blues, som også kigger på andre målmænd, herunder Burnleys 21-årige James Trafford.
Et potentielt skifte til Chelsea kunne også have økonomiske fordele for Brøndby IF. Klubbens fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, har afsløret, at Brøndby har en videresalgsklausul, der giver dem en procentdel af profitten ved et eventuelt videresalg af Hermansen.
Denne klausul betyder, at Brøndby kan få cirka 15 procent af fortjenesten, hvis Hermansen bliver solgt fra Leicester til Chelsea.
Selvom Hermansen har en kontrakt med Leicester, der løber frem til sommeren 2028, kan et stort bud fra Chelsea tvinge Leicester til at overveje et salg. Leicester kæmper med økonomiske udfordringer, på trods af deres oprykning til Premier League, og et salg af Hermansen kunne være en nødvendighed for at skabe økonomisk luft og undgå en Financial Fair Play-straf.