Mads Hermansen glæder sig over millionbonus: Skylder BIF sindssygt meget

Nyheder
lørdag, 11 maj 2024 kl. 11:24
mads hermansen leicester
Mads Hermansen lægger ikke skjul på, at han glæder sig over det faktum, at der er en stor pose penge på vej til Brøndby IF efter oprykningen til Premier League.
Det var en stor økonomisk gevinst for Brøndby IF at sælge Mads Hermansen til Leicester, men han er ikke helt færdig med at sende penge til den danske klub.
I forbindelse med salget blev der indkasseret på den anden side af 50 millioner kroner for den danske målmand.
For nylig sørgede han for, at det atter klirrede i pengekassen på Vestegnen. Denne gang var der tale om cirka fem millioner kroner.
Brøndby sikrede sig en såkaldt oprykningsklausul i Hermansens aftale, da han blev solgt. Da Leicester i næste sæson skal spille i Premier League, er denne klausul dermed blevet udløst, hvilket sender penge til Vestegnen.
Den 23-årig målmand lægger ikke skjul på, at han er rigtig glad for at kunne sende penge til Brøndby. Han mener selv, at han skylder klubben rigtig meget for, hvor han er i dag.
"Alt jeg kan give tilbage til Brøndby på en eller anden facon, glæder jeg mig over," siger Hermansen til Bold.
"Det er dem, som har skabt mig som spiller og har givet mig chancen for at komme ud og vise, hvad jeg kan. Jeg skylder Brøndby sindssygt meget, og hvad end der kommer tilbage til dem, er jeg bare glad for."
Det betyder, at Brøndby nu har tjent omkring 57 millioner kroner på deres salg af Hermansen. Det er naturligvis særligt stort for de blå-gule, da han var en del af Masterclass-systemet forud for sin plads i førsteholdstruppen.
Ikke nok med det, så kan beløbet fortsat stige. Det skyldes, at den danske klub har sikret sig en såkaldt videresalgsklausul på mellem 10 og 15 procent.
Bliver han solgt af Leicester, kan det derfor ende med igen at indbringe Brøndby et millionbeløb.