Træner sviner tidligere Brøndby-helt: Han er uegnet

Nyheder
mandag, 27 maj 2024 kl. 14:30
jesper lindstroem napoli
Jesper Lindstrøm har haft en svær første sæson i Napoli, og umiddelbart ser det ikke ud til, at næste sæson skulle blive meget bedre, da hans cheftræner saver ham midt over i et opsigtsvækkende interview.
Da Jesper Lindstrøm spillede for Brøndby, var han en absolut fanfavorit, på Vestegnen. Her var han med til at sikre mesterskabet i 2012/21-sæsonen.
Siden blev han også voldsomt populær i tyske Eintracht Frankfurt, hvor han med sine drible færdigheder og fart hurtigt blev en profil på det Frankfurt-hold, der vandt Europa League i Jesper Lindstrøms første sæson i klubben.
Sidste sommer skiftede den danske landsholdsspiller så til de italienske mestre fra Napoli, og det lignede umiddelbart et spændende skifte, hvor Jesper Lindstrøm kunne fortsætte sin udvikling.
Men i stedet har der næsten været tale om en afvikling for Jesper Lindstrøm, der i denne sæson har haft tre forskellige trænere, og hvor ingen af dem rigtig har haft den store fidus til ham.
Siden februar har Francesco Calzona haft ansvaret for Napoli, men han ser bestemt ikke danskerens vej, hvilket han ved flere lejligheder ikke har undladt at gøre opmærksom på.
Alligevel nåede kritikken af Jesper Lindstrøm et nyt niveau, da Calzona, ifølge mediet Spazio Napoli, var ude med en ekstrem hård kritik af danskeren, som han tilsyneladende ikke ser få nogen rolle på dette hold.
- Der er ingen stærke eller mindre stærke spillere, men egnede og uegnede spillere. Lindstrom er for eksempel ikke en spiller, der passer til et hold som Napoli, der spiller på de forreste 30 meter af banen.
Jesper Lindstrøm har i denne sæson spillet 22 kampe for Napoli i Serie A, hvor langt de fleste dog har været som indskifter i slutminutterne.
Det er hverken blevet til mål eller assist fra Lindstrøm i denne sæson hos Napoli, med hvem han har kontrakt frem til og med 2028.