Tre Brøndby-spillere på årets hold

Nyheder
mandag, 03 juni 2024 kl. 12:20
jacob rasmusen bif
Daniel Wass, Jacob Rasmussen og Nicolai Vallys har alle fået en plads på det officielle årets hold i Superligaen.
Dermed er Brøndby den klub, der sammen med FC Nordsjælland er bedst repræsenteret.
Det blev en hård skæbne og en smertelig afslutning på sæsonen, da guldet blev tabt i allersidste spillerunde, men det ændrer ikke på, at Brøndby som hold leverede en rigtig flot sæson i 2023/24.
Men selvom det uden tvivl var en holdpræstation, der gjorde, at holdet fra Vestegnen længe så ud til at skulle blive dansk mester, så var der også et par profiler, der skilte sig ud.
Det så vi et tydeligt eksempel på, da Spillerforeningen tidligere på foråret skulle uddele prisen som årets profil i Superligaen.
For ved den lejlighed var det Nicolai Vallys, der sluttede øverst på skamlen, mens både Daniel Wass, Jacob Rasmussen og Sean Klaiber også alle var at finde i top fem.
Og tre af de fire spillere fra Brøndby er nu også blevet præmieret med en plads på det officielle årets hold, som Superliga.dk står for, og de tre spillere er måske ikke helt overraskende Daniel Wass, Jacob Rasmussen og så selvfølgelig Nicolai Vallys.
Med tre blå-gule spillere blandt de 11 udvalgte på årets hold er Brøndby sammen med FC Nordsjælland den klub, der er bedst repræsenteret, ligesom det er lidt kuriøst at bemærke, at Vejle har flere mand på holdet end guldvinderne fra FC Midtjylland, selvom de først lige til sidst kom over nedrykningsstregen.
Blandt andet er det blevet vurderet, at Nathan Trott har været ligaens bedste målmand, og derfor er han også blevet sat i forbindelse med et skifte til Brøndby, hvis det ikke lykkes at købe Patrick Pentz fri af kontrakten i Leverkusen.
Årets hold i Superligaen
Nathan Trott, Vejle
Gift Links, AGF
Jacob Rasmussen, Brøndby
Kevin Diks, FCK
Martin Frese, FCN
Oliver Sørensen, FCM
Daniel Wass, Brøndby
Jeppe Tverskov, FCN
Nicolai Vallys, Brøndby
German Onugkha, Vejle
Andreas Schjelderup, FCN