Vilde 24 timer for Patrick Pentz: Jeg er i den største klub

Nyheder
torsdag, 16 maj 2024 kl. 16:50
patrick pentz mesterskab bif
Det har været lidt af et døgn for keeper Patrick Pentz, som han nok ikke glemmer lige foreløbigt.
For samtidig med at han koncentrerede sig om den vigtige kamp mod FC Nordsjælland onsdag aften, så kom det frem, at FCK var interesserede i at hente den østrigske landsholdsmålmand til klubben som afløser for Kamil Grabara.
I givet fald noget af en bombe, der næsten ville være oppe på niveau med Kamil Wilczek-handlen for et par sæsoner tilbage.
Kort tid efter den historie blev breaket, var andre danske medier ude at afvise den, ligesom både FC Københavns sportsdirektør og cheftræner nægtede at kende noget til de rygter.
Det ændrede dog ikke på, at historien også nåede frem til Patrick Pentz, da han kom ind i omklædningsrummet og blev konfronteret med rygterne.
En historie som han naturligvis også blev forholdt efter kampen, da han gav et interview til Discovery +.
- Jeg tror, det eneste, jeg kan sige, er, at jeg er i den største klub i Danmark, og det er godt. Jeg er Brøndby-spiller, så for mig er det den eneste klub i Danmark. Jeg ved ikke, hvor det kommer fra. Jeg nyder bare min tid her og nyder at fejre sejre med fansene, der virkelig er vores 12. mand.
Patrick Pentz havde bestemt også sin andel i, at Brøndby formåede at vinde onsdagens kamp, da han havde flere store redninger undervejs.
Ikke mindst i første halvlegs overtid på et afrettet skud fra Andreas Schjelderup, hvor han måtte reagere hurtigt og med højre arm viftede forsøget over mål.
Det var Pentz og Brøndbys første clean sheet siden februar.
Lejeaftalen mellem Brøndby og Bayer Leverkusen udløber efter denne sæson, og selvom Pentz er på kontrakt hos de tyske mestre frem til 2025, så er forventningen, at Leverkusen er villige til at sælge deres målmand, hvis ellers prisen er rigtig.