Wass pressede på for køb af Pentz

Nyheder
fredag, 28 juni 2024 kl. 15:26
patrick pentz bif
Det var ikke kun Brøndbys fans, der jævnligt pressede på for et køb af Patrick Pentz i løbet af sæsonen. Også Daniel Wass gjorde, hvad han kunne for at overbevise den østrigske målmand om, at fremtiden skulle ligge hos Brøndby IF.
Carsten V. Jensen er med rette blevet rost rigtig meget for at lukke forhandlingerne med Patrick Pentz, før EM slutrunden gik i gang, men måske en del af den ros også bør tilfalde Daniel Wass, da den erfarne midtbanespiller fortæller, at han om ikke andet også pressede på for at få Patrick Pentz til at blive i Brøndby.
- Der er mange, inklusiv mig, der har presset lidt på for, at Patrick skulle blive, og da jeg læste nyheden, var jeg rigtig glad, siger Daniel Wass til Bold og uddyber:
- Jeg ved, han er rigtig glad for at være her, så jeg har selvfølgelig bare presset på, i forhold til at jeg synes, han skulle blive.
Patrick Pentz var med sine flotte præstationer med til at sikre, at Brøndby i sæsonen 2023/24 var det hold, der havde flest clean sheets undervejs.
Han er af mange anset som Superligaens bedste målmand, og med et aktuelt EM som udstillingsvindue, så var der måske nogle Brøndby-fans, der havde frygtet, at han simpelthen kunne vokse sig for stor til klubben fra Vestegnen.
Men det lykkedes altså for både Daniel Wass, Carsten V. Jensen og resten af Brøndby-truppen at overbevise Patrick Pentz om, at han i de næste fire år skal tørne ud for Brøndby.
Og det er også noget, der sender et signal til omverdenen om Brøndbys ambitioner, mener Daniel Wass.
- Jeg tror, det betyder noget for alle sammen. Os, fans og klubben. Han er en kæmpe personlighed og har virkelig taget Brøndby med storm. Jeg synes også, at han fik bevist i sidste sæson, hvilken målmand han er.