Wass: Vi har haft en flot sæson

Nyheder
mandag, 27 maj 2024 kl. 12:18
daniel wass bif
Brøndby-profilen var naturligvis ramt efter nederlaget mod AGF, men han ser også fine perspektiver for dette Brøndby-hold fremadrettet.
Søndag aften blev en af de mest triste kapitler skrevet i Brøndbys nyere historie, da guldet på dramatisk vis glippede på sidstedagen efter nederlag på 2-3 mod AGF.
En ekstrem bitter pille at sluge for alle med et blå-gult hjerte. Heriblandt Daniel Wass, der havde håbet på, at han endelig kunne være med til at vinde sit første nationale mesterskab nogensinde.
Daniel Wass har haft en flot karriere med pokaltitel i Spanien og 44 landskampe for det danske A-landshold, der også har budt på slutrunder, men alligevel står oplevelsen søndag tilbage som noget helt specielt, der er svær at forklare.
- Jeg har ikke oplevet noget lignende. Der er mange følelser i spil. Både på og uden for banen. Selvfølgelig er det meget skuffende. Jeg er ramt og ked af det. Det vil være underligt andet, når Brøndby er en klub, der betyder så meget for mig. Men der er noget på den anden side, fortalte Daniel Was til Bold kort tid efter slutfløjtet.
Daniel Wass kan personligt se tilbage på en rigtig fin sæson, hvor han blandt andet fik en tredjeplads i Spillerforeningens afstemning om årets profil i Superligaen.
En konkurrence som holdkammerat Nicolai Vallys vandt. Og selv i nederlagets stund minder Daniel Wass om, at der er mere i vente for dette Brøndby-hold, når ellers den store skuffelse lige har fået lov til at lægge sig.
- Vi skal huske på, vi har haft en utrolig flot sæson, hvor vi har taget store skridt. Men mange vil nok huske mere på den enkeltstående kamp mod AGF.
Med nederlaget får Brøndby sølv og slutter Superliga-sæsonen på andenpladsen, og dermed skal de nu forsøge at spille sig i gruppespillet i Conference League til efteråret.