Brøndby-spillere kaldt til samtale: Dét sagde supporters

Nyheder
mandag, 06 maj 2024 kl. 11:27
brondby fans supporters
En gruppe medrejsende fans kaldte Brøndby-spillerne til samtale umiddelbart efter søndagens nederlag til FC Midtjylland.
Brøndby-spillerne havde netop været rundt på banen for at give hånd til de sejrende FC Midtjylland-spillere, da de blev kaldt til samtale. Ikke hos træner Jesper Sørensen, men derimod hos en række af de medrejsende supporters, der stod på udebaneafsnittet i Herning.
Det var første gang i 16 kampe, at Brøndby tabte i Superligaen, men alligevel var der tilsyneladende brug for en peptalk efter kampen.
De blå-gule er fortsat alene i toppen af tabellen, men efter søndagens nederlag har de kun et enkelt point ned til hhv. FCK og FCM. Derfor er de i færd med at formøble hele deres forspring, hvilket fansene ønsker at undgå.
Efter kampen gav Brøndby-stjernen Nicolai Vallys et interview til B.T., hvor han også åbnede op omkring samtalen mellem fansene og spillerne.
"Det var en motiverende tale. De fortalte, hvor meget det betød for dem, og nu har vi et derby på søndag. Det fik de også mindet os om. Nu gælder det. Det var vel mere eller mindre det," sagde Vallys.
Jacob Rasmussen deltog også i dialogen med klubbens fans. Også han kunne fortælle om, at det var en støttende og motiverende samtale.
"Som de siger hver eneste kamp: At de har vores ryg fuldstændig 100 procent. De vil have os til at efterlade alt på banen, som vi også prøver hver gang," sagde han.
Vallys scorede sit første mål i 2024 i opgøret mod FC Midtjylland, der endte 3-2. Det står i skarp kontrast til 2023, hvor han var både topscorer og efterårets helt store profil.
Det vil sandsynligvis være afgørende for Brøndby at sikre sig tre point i den kommende kamp mod FC København. Formår de ikke at gøre dette, kan de blive overhalet i kampen om guldet.