Daniel Wass er ikke overrasket over klubbens succes

Nyheder
søndag, 05 maj 2024 kl. 10:05
daniel wass bif
Daniel Wass vendte i 2022 retur til Brøndby IF. Søndag kan de spille sig et skridt tættere på at blive danske mestre, men det kræver en sejr over FC Midtjylland. Den store succes er dog ikke kommet bag på Wass.
Søndag bliver der spillet et brag af en kamp mellem Brøndby og FCM. Ikke nok med, at det er to af landets bedste hold, der tørner sammen, så kan kampens udfald blive afgørende for mesterskabet.
Brøndby har rigtig gode chancer for at blive danske mestre i denne sæson. Forud for søndagens opgør har de tre point ned til FC Nordsjælland, der allerede har spillet deres kamp i denne runde.
At Brøndby er med helt fremme i kampen om mesterskabet i denne sæson, var dog ikke noget, som alle havde forventet. Det er naturligvis noget, der hænger sammen med, at det kun er anden sæson med Jesper Sørensen som cheftræner.
Vestegnsklubbens store succes i denne sæson er dog ikke kommet bag på alle. Én af dem, der havde forventet det, er stjernen Daniel Wass.
"Jeg vidste jo godt, hvad jeg kom hjem til, og hvilket projekt, de var i gang med at lave. Det ville jeg gerne være en del af og være med til at skubbe det i den rigtige retning, som jeg også føler jeg gør til hverdag," siger han ifølge Campo.
Han fortæller også, at han er rigtig glad for at være, hvor han er med klubben. Desuden er han stolt over, at han har været med til at skubbe Brøndby i 'den rigtige retning'.
"Jeg føler, vi står godt forud for de sidste kampe. Vi har det godt, og vi glæder os. Vi skal glæde os. Og så skal vi gøre som gennem hele sæsonen - spille vores bedste spil, være afslappede og gå ind for at vinde hver kamp," lyder det også fra Wass.