Daniel Wass: Kun os selv der har troet på det

Nyheder
fredag, 24 maj 2024 kl. 10:47
daniel wass bif
De fleste havde dømt Brøndby ude af mesterskabskampen, men det har kun været med til at styrke sammenholdet i truppen, forklarer Daniel Wass.
I løbet af en hel Superliga-sæson vil der altid være nedslagspunkter, som kan virke afgørende for det endelige udfald. Et sådant nedslagspunkt fandt sted søndag den 12. maj.
Brøndby indledte dagen på førstepladsen i Superligaen, kom foran i derbyet mod FC København, men endte med at tabe 3-1 og endda få Thisembe udvist i slutsekunderne.
Da FC Midtjylland og FC Nordsjælland lidt senere samme dag vandt deres kampe mod henholdsvis AGF og Silkeborg, betød det, at Brøndby nu gled helt ned på fjerdepladsen med blot tre spillerunder tilbage.
På det tidspunkt var der næppe nogen, der havde regnet med, at det skulle være Brøndby, der vil have matchbold forud for den sidste runde i Superligaen.
Heller ikke selvom de på papiret havde det letteste kampprogram af de fire guldaspiranter.
Men netop det, at alle dømte de blå-gule ude af guldduellen efter nederlaget mod FC København har været med til at styrke troen og sammenholdet i truppen, forklarer Daniel Wass til Ritzau.
- Mentaliteten og at stå sammen som et hold har været rigtig vigtig. Jeg tror ikke, at der har været andre end os selv, der havde regnet med, at vi ville ligge helt oppe i tabellen. Derfor har det betydet meget, at vi er rykket sammen og har et fælles mål med sæsonen.
Daniel Wass har været en af de bærende kræfter for Brøndby igennem hele sæsonen, og den rutinerede midtbanespiller kan i en alder af 34 år vinde sit første mesterskab, hvis Brøndby søndag slår AGF.
En uvant situation, men han har dog prøvet at spille vigtige og afgørende kampe på sidstedagen i sin lange og glorværdige karriere i udlandet, som du kan læse mere om her.