Driller FCK’s nye målmand Brøndby?

Nyheder
tirsdag, 25 juni 2024 kl. 13:58
nathan trott
Nathan Trott har delt sit første billede på Instagram siden skiftet til København, og det er et billede fra en kontrovers mellem ham og Daniel Was tidligere på året.
Der er ingen tvivl om, at rivaliteten mellem Brøndby IF og FC København ikke kun eksisterer mellem fans, men også forplanter sig til spillerne.
En af de spillere fra FCK, der var flittigst til at gøre sig upopulær hos Brøndby og deres fans, var den polske målmand Kamil Grabara, der bevidst benyttede de sociale medier til at provokere, hver gang muligheden opstod.
Blandt andet ved at levere en afskedssalut, hvor han gjorde det klart, at han var glad for, at Brøndby ikke endte med at vinde mesterskabet.
Polakken er denne sommer skiftet til Bundesligaen og Wolfsburg, og derfor har FC København hentet Vejles Nathan Trott som ny førstemålmand. Trott, der også på et tidspunkt blev rygtet til Brøndby, inden det lykkedes for de blågule at hente Patrick Pentz på en permanent kontrakt.
Og måske den engelske målvogter har i sinde at gå i fodsporene på sin forgænger i mere end én forstand.
For i hvert fald var det kuriøst, at det første billede han valgte at dele på sine sociale medier efter officielt at være tiltrådt i FCK, var et billede af ham i en kontrovers med Daniel Wass.
Situationen stammer tilbage fra tidligere på året, hvor Brøndby og Vejle mødtes i en kamp, og hvor Daniel Wass forsøgte at hente bolden hurtigt ud af nettet efter en scoring, men hvor Nathan Trott holdt fast i den. Det førte til optøjer mellem de to, og ved den lejlighed udtalte Nathan Trott:
- Wass skubbede til mig, og jeg gjorde, hvad alle andre voksne mænd, ville gøre – jeg kæmpede tilbage. Bølgerne går højt, alt går hurtigt, og vi kæmpede begge to – der var ikke meget mere i det. Vi fik begge et gult kort.
Første gang Nathan Trott står over for Brøndby som FCK-spiller bliver den 1. september, når de to rivaler mødes til sæsonens første derby.